Samantha Jouns:
...sta je to zbog cega vi pocinjete da panicite pred brak,....
Znaci imate devojku sa kojom se zabavljate godinu, 5, 10,.zivite sa njom..i dodje vreme da se zenite za nju,..i onda mesec dana pred svadbu pocnete panicite zbog toga...Zasto? Kako?
necu da nagadjam hocu da mi objasnite tu psiholosku situaciju?
Nisam musko ali ipak.... :wink: Svaka veza ima svoje faze...opet ja blalala....

I za sve te faze je pozeljno, da ne traju suvise kratko ili suvise dugo...znaci sve treba, da ide nekim tokom cak redosledom....
Znaci koliko god velika ta ljubav bila, ako nema tog "pravog" toka, veza puca! Ljudi jos uvek ne shvataju, da se je za brak, vezu potrebno BORITi SVAKI DAN! Pogotovo muskarci...misle, da sad kad su u braku, vezi to je to, netreba nista raditi vise...Svi se mi menjamo, nase zelje se menjaju, okolina...i sto duze odlazes, neke stvari koje moraju ili bi trebale, da se dese, ubrzavas propadanje, pucanje veze...i ako par nije dovoljno vest, da prepozna i prihvati promene...neminovan je raskid..
Ljudi cesto zaborave ili pak nemaju vremena,. na romantiku, paznju, razgovore, iskrenost..itd...sto je jako bitno za vezu, brak...
Ljudi u svoj zagovor obicno kazu: "Nestala je romantika, strast"....Romantika je uvek tu, mi zaboravimo na nju!!!
Ljubav moze, da traje ceo zivot! Ali tu treba monooogoo truda, a vecina mladih i nece dovoljno, da se trudi...cim iskrsne manji problem, sta me briga mogu ja i bez tebe, mozda je i bolje, da nismo zajedno i sl...U ljubavi ne smes, da budes ponosan, gord, glup, da teras inat itd...takvim ponasanjem rizikujes, da izgubis nesto vredno....
.
Nekako mi se cini, da svi oni koji ne veruju u brak, ustvari ne veruju ni u ljubav...ili se plase, ili je to cisto njihov izbor, zive takav zivot...
I nije strasno ako se neko uspanici pred brak...to je stresan period, desavaju se promene...i ne uspanice se samo muksarci vec i zene...zavisi kakav si tip i kako prihvatas neke stvari....