Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Ma za to me mnogo zabole, neka me pljuju koliko hoće, svi nešto puno moralni, svi se nešto snebivaju, ne znaju oni zašto i šta kako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na zatvoreni bazen...mobilni u ormanče i rešen problem!
..
ili u vodu ako neće da sluša
..
pričali smo o dejtu 1 na 1...i minimalnom ulaganju i maksimalnoj izloženosti...i pretpostavili smo da će biti elementarne komunikacije sa momkom sa kojim se izađe...a ne zveranje u telefon
..
ovde imamo samo jedan tehnički problem...možda nije svakome bazen dostupan...ali ovo beše samo malo demonstracija transparentnosti...
..akcenat je bio "što izlogu to i u prodavnici"...to jest nema lažiranja![]()
Ja bih pre testirao odlaskom na Adu. Ako se pojavi u stiklicama odmah dobije crveni karton.
citam ovih dana na ovom pdf vasa misljenja na temu koliko je lose kad su zene kupoholicarke
e sad, da bi neka ulozila u ambalazu, mora da kupi
da bi bila zapazena, mora da se oblozi
i mahom ste svi ovde protiv trosenja i kupovina
e sad vi meni kazite - zasto onda vasu paznju ne privuce skromna osoba, za koju se na prvi pogled vidi da nije puno ulozila u to sto ima na sebi
nego vam paznju privlaci i prilazite onima sa ful opremom
bas da vas cujem
Meni ce pre privuci paznju skromna devojka koja ustane nekim starijem, nego ostrokondza sa blajhanom kosom, nacrtanim obrvama, viton torbom i praznom glavom.
citam ovih dana na ovom pdf vasa misljenja na temu koliko je lose kad su zene kupoholicarke
Svome decku ili ako je u braku onda muzu ona nema potrebe da se oblaze niti da u ocima drugih bude zapazena.
zato što ne mora da bude kupoholičarka da bi izgledala dobro...to nema veze jedno s drugim, već sa stilom za koji ne moraš da budeš kupoholičarcitam ovih dana na ovom pdf vasa misljenja na temu koliko je lose kad su zene kupoholicarke
e sad vi meni kazite - zasto onda vasu paznju ne privuce skromna osoba, za koju se na prvi pogled vidi da nije puno ulozila u to sto ima na sebi
bas da vas cujem
id u p koi odron,mislim na prvupo tvom opisu ta ostrokondza bi tebalo da izgleda ovako
![]()
ali ne izgleda
``ostrokondza`` izgleda ovako
![]()
![]()
id u p koi odron,mislim na prvu
po tvom opisu ta ostrokondza bi tebalo da izgleda ovako
ali ne izgleda
``ostrokondza`` izgleda ovako
niko normalan za donje dve ne bi rekao da su oštrokonđe.
pa mozda jesu
- - - - - - - - - -
: )))
bas da vas cujem