ajde sad vi meni objasnite

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na zatvoreni bazen...mobilni u ormanče i rešen problem!
..
ili u vodu ako neće da sluša :lol:
..
pričali smo o dejtu 1 na 1...i minimalnom ulaganju i maksimalnoj izloženosti...i pretpostavili smo da će biti elementarne komunikacije sa momkom sa kojim se izađe...a ne zveranje u telefon :lol:
..
ovde imamo samo jedan tehnički problem...možda nije svakome bazen dostupan...ali ovo beše samo malo demonstracija transparentnosti...

..akcenat je bio "što izlogu to i u prodavnici"...to jest nema lažiranja :lol:

Ja bih pre testirao odlaskom na Adu. Ako se pojavi u stiklicama odmah dobije crveni karton.

citam ovih dana na ovom pdf vasa misljenja na temu koliko je lose kad su zene kupoholicarke
e sad, da bi neka ulozila u ambalazu, mora da kupi
da bi bila zapazena, mora da se oblozi

i mahom ste svi ovde protiv trosenja i kupovina
e sad vi meni kazite - zasto onda vasu paznju ne privuce skromna osoba, za koju se na prvi pogled vidi da nije puno ulozila u to sto ima na sebi
nego vam paznju privlaci i prilazite onima sa ful opremom

:aha: bas da vas cujem

zene su glupe i shodno tome trose na gluposti !
paznju privuce al ne moze i da je odrzi.

Meni ce pre privuci paznju skromna devojka koja ustane nekim starijem, nego ostrokondza sa blajhanom kosom, nacrtanim obrvama, viton torbom i praznom glavom.

po tvom opisu ta ostrokondza bi tebalo da izgleda ovako

eyebrows4-1.jpg

ali ne izgleda
``ostrokondza`` izgleda ovako

4bd56474ce59d5a04588e7c2-1.jpg

7862537-1.png

citam ovih dana na ovom pdf vasa misljenja na temu koliko je lose kad su zene kupoholicarke

e sad vi meni kazite - zasto onda vasu paznju ne privuce skromna osoba, za koju se na prvi pogled vidi da nije puno ulozila u to sto ima na sebi

zato što ne mora da bude kupoholičarka da bi izgledala dobro...to nema veze jedno s drugim, već sa stilom za koji ne moraš da budeš kupoholičar
uostalom što se mene tiče ne smeta mi i da jeste kupoholičarka ako ume da barata parama tj. da barata samo toliko da ne ostanemo bez dinara zbog neke krpice ili šminke

elegantna. lepa, suptilna i sofisticirana zena i u krpama moze da hoda i bice primecena. priroda to rodi a i odgajanje.
ko gleda u njene tasnice, suknje, haljine sem njene suparnice? nijedan muskarac ne primecuje to, on vidi njeno telo, lice, stil i pogled koji kaze mnogo toga.

Poslednja izmena:

Back