Ajde sad budi pametan.

Čak i da je to istina, u šta vrlo opravdano sumnjam :D moram ti reći da i nisi učinio dobro delo, spasio si ga od jedne, ne možeš od svake :D

On je Super Šugi
Superman-Superman-man-of-steel-Clark-Kent-smiley-emoticon-001040-facebook.gif
:lol:

...i on može ceo svet muškaraca da spasi od polovnjača :lol:

De de ne preteruj ja sam samo izvrdio svoju gradjansku duznost a ako me se sete za dan bezbednosti ,sete a ako ne onda nista to je jednostavno bila moja obaveza da sprecim jednu razbusenu polovaru da se uvali kod naivcine.

Nego da vas obavestim o desavanju najnovijem.
Lodacha mi malocas poslala poruku u fazonu "sta radim ovih dana":roll: a ja se nasmejah i dadoh joj visesmislen odgovor.
Dezuram i cuvam naivcine od lukavih i pokvarenih.:mrgreen: Nije izdrzala odmah je pozvala a onda krenu jadikovka i rece da ne mogu ni da zamislim sta joj se sve izdesavalo ovih dana:hahaha: odgovorih samo ovo

Polovnjače su ušle i u književnost:lol:

Gledam jednu finu tetu, prevalila tridesetu.
Utegla se ko tambura, zgodnija od mnogih cura.
Vreme je lagano gazi, ja momak u punoj snazi.
Jurim samo polovnjače, rejting mi kod dama skače.
Šta će meni mlade cice razmažene balavice,
nisu one vredne truda,polovnjača ima svuda.
Tražim tetu, tražim strinu seksualno da me zbrinu.
Može noću, može danju samo da su u ful stanju.
Dete željno uspavanki, ne stariju od pet banki.

Vasilije od Semberije

Ima i muzička pratnja.....jao bože :rotf::lol:

Poslednja izmena:
Šugi, kad rešim da se razvedem vodim te na torbanje.
Posle ću da te upoznam i sa mužem naravno i da vas ostavim da se ispričate, dok se ja pakujem:zcepanje:

Cekaj malo gde ti na um pade da bih se ja petljao sa razvedenom polovarom pored ovolikog broja nebusenih novki

- - - - - - - - - -

crvene radi uroka, naravno :lol:
..
da ne zakaže slučajno :lol:

Majko mila da nosim crvene gatje pa taman posla da budem pederash

Zato ćeš ostatak života da se oblačiš kod Kineza i da torbaš one tvoje neotpakovane u parku na klupi umesto na vodenom krevetu u hotelu sa 5 *
Nemaš smisao za biznis.
Radiš na veoma niskoj frekvenciji.
A nemaš čak smisao ni za humor.
Tako da mi više nije zadovoljstvo da razmenjujem mišljenja sa tobom jer ti ih očigledno nemaš
Izgovaraš samo jednu rečenicu kao robot.
Ćao Šugiboj

Busna polovara je uvek busna polovara cak i kad se torba u hotelu sa pet petokraka i na krevetu koji je natankovan sa vodurinom.
Tu uopste nema dileme da bih pre u parku nategao neku novku a po pitanju kineza i oblacenja kod istih mogu samo da ti kazem
:hahaha:

Back