Clyde_the_Glide
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
ovaj lik je prilicno ok u odnosu na doticnuNedodirljiva88:jeste.........upravu si............al' je nema nesto!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj lik je prilicno ok u odnosu na doticnuNedodirljiva88:jeste.........upravu si............al' je nema nesto!!!
mir..........Shinoda:To sve stoji!
Ja sam samo napomenuo, jer si me ti podsetila...
Malo kao promovishemo mir i toleranciju!![]()
neka bolan..........malo da nas razdrmaShinoda:To je u stvari bilo retorichko pitanje..
Cut' ne prizivaj nesrecu!![]()
![]()
pa ovaj je tek poceo.........Clyde_the_Glide:ovaj lik je prilicno ok u odnosu na doticnu
valja i to smislit.............nije to lako!!!Clyde_the_Glide:ipak je lolita bila vrh, kad se samo setim njenih prozivki
da li ti to zelis biti moderator pa finocom prikupljas glasoveShinoda:To sve stoji!
Ja sam samo napomenuo, jer si me ti podsetila...
Malo kao promovishemo mir i toleranciju!![]()
nisam to imao na umu, zaista... preveliko mi je to cimanje!Lucky girl:da li ti to zelis biti moderator pa finocom prikupljas glasove![]()
Mislim Lucky.. od kad je pisanje ćirilicom problem... još ćeš terapiju protiv toga prepisivatiLucky girl:....ako ce on da pise cirilicom pisace,njegov problem...
Alexxandar:Al ovo je najjači post
Mislim Lucky.. od kad je pisanje ćirilicom problem... još ćeš terapiju protiv toga prepisivati![]()
alex manijace nisi normalanAlexxandar:Al ovo je najjači post
Mislim Lucky.. od kad je pisanje ćirilicom problem... još ćeš terapiju protiv toga prepisivati![]()
pa shta nije to nishta. evo ja sam dosad pet-shest puta danas.Electra:Nem' pojma... kreten sam... malo tamo... malo u Cheshkoj... i onda posle dve nedelje u shkolskom wc-u... Idiot...
takodje.... ;-)Kad_LupimLupim:Ja samo domacu bashtu![]()