Ajde osim sto smo pametni da budemo malo i humani

• Začetnik teme Začetnik teme Mirka šizika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zene niste mutave niste nepismene,sta ce vam organizacije da skupljate lovu.svaka nek odvoji koliko moze(neka moze 500 ali neka samo 300)
i onda u soping
jeste lepse ovako zajedno ali ipak...ja volim da znam gde idu moje pare:? i zato radije licno odnesem,nije mi potrebna ni asocijacija ni blagajnik

Sto se ove akcije tice, verujem ovim zenama dobrog srca. Sreca pa se one druge nisu pridruzile, one licemerke koje se busaju i hvale kako su humane, cisto da drugi procitaju pa misle kako su fine jer iz neke vukojebine seju pamet. I jeste, lepse je zajedno kad to zajedno znaci da si okruzena pozitivnim likovima :).

Sto se ove akcije tice, verujem ovim zenama dobrog srca. Sreca pa se one druge nisu pridruzile, one licemerke koje se busaju i hvale kako su humane, cisto da drugi procitaju pa misle kako su fine jer iz neke vukojebine seju pamet. I jeste, lepse je zajedno kad to zajedno znaci da si okruzena pozitivnim likovima :).
a sto ti to meni pises?
zelis neku poruku da mi prenes:?

Sreca pa se one druge nisu pridruzile, one licemerke koje se busaju i hvale kako su humane, cisto da drugi procitaju pa misle kako su fine jer iz neke vukojebine seju pamet. I jeste, lepse je zajedno kad to zajedno znaci da si okruzena pozitivnim likovima :).

Ајде, молим те, прецизирај на кога тачно мислиш кад кажеш "оне друге"?

Ох, још нешто везано за ону твоју реченицу: "I jeste, lepse je zajedno kad to zajedno znaci da si okruzena pozitivnim likovima" ... ако ниси приметила, "неки" од тих ликова су далеко од позитивних. А ти размишљај који.

Од једне хумане акције која је вредна поштовања, направили сте параду - кафенисање, слике, .... :x Што нисте ставили слике те деце како се радују стварима (ако дозвољавају да се слика)? И та кафа коју сте пили је једном детету чоколада, кад већ спомињете скупљање пара и "шопинг".

Мирка, извини, свака теби част што си покренула ову акцију али ја сам морала ово да напишем.

А ти размишљај који.
koji?

И та кафа коју сте пили је једном детету чоколада, кад већ спомињете скупљање пара и "шопинг".
o čemu ti pričaš?
mi bar dadosmo nešto..a što se kafe tiče..taj dan sam kupila i nove cipele...
skupe do jaja. mogla sam da kupim..ček da izračunam...
paaa jedno 200 čokolada.

Mili, pitate me "koje druge" a lepo pise "one licemerke koje se busaju i hvale kako su humane, cisto da drugi procitaju pa misle kako su fine jer iz neke vukojebine seju pamet". Upravo te. Ako poznajte neku evo upisite njeno ime ________________ . Il' imate frku od banovanja?

Ovo je dogovor doborovoljan, ne za slavu, ne za interes. Nema mesta malicioznosti, ma koliko se trudite.
Evo i dalje razmisljam koja od cura koje su ucestvovali u akciji nije pozitivan lik... Meni i dalje puno srce, a bice i sledeci put kad bude isti sastav i povod.

BTW, i ja sam tog dana kupila cizme... gresna mi dusa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back