P
pajamaca
Gost
pa i jeste tako 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zene niste mutave niste nepismene,sta ce vam organizacije da skupljate lovu.svaka nek odvoji koliko moze(neka moze 500 ali neka samo 300)
i onda u soping
jeste lepse ovako zajedno ali ipak...ja volim da znam gde idu moje pare:? i zato radije licno odnesem,nije mi potrebna ni asocijacija ni blagajnik
a sto ti to meni pises?Sto se ove akcije tice, verujem ovim zenama dobrog srca. Sreca pa se one druge nisu pridruzile, one licemerke koje se busaju i hvale kako su humane, cisto da drugi procitaju pa misle kako su fine jer iz neke vukojebine seju pamet. I jeste, lepse je zajedno kad to zajedno znaci da si okruzena pozitivnim likovima.
Sreca pa se one druge nisu pridruzile, one licemerke koje se busaju i hvale kako su humane, cisto da drugi procitaju pa misle kako su fine jer iz neke vukojebine seju pamet. I jeste, lepse je zajedno kad to zajedno znaci da si okruzena pozitivnim likovima.
koji?А ти размишљај који.
o čemu ti pričaš?И та кафа коју сте пили је једном детету чоколада, кад већ спомињете скупљање пара и "шопинг".
koji?
O томе нек размишља Сања - њој сам се и обратила.
o čemu ti pričaš?
mi bar dadosmo nešto..a što se kafe tiče..taj dan sam kupila i nove cipele...
skupe do jaja. mogla sam da kupim..ček da izračunam...
paaa jedno 200 čokolada.