ajde majke vam

a da mu odsecemo pisu, pa nek onda bude devojana i nek se ........ sa decacima:D

nemam nista protiv pedera, ali nek se vole u svojoj kuci - sa roletnama;)
i ovako nam je omladina otisla u ........:-(
jos samo fali da pomisle kako je pederastija u trendu - treba probati - sto da ne:shock:

Meni su gay tipovi vrh likovi.To su divni momci.....Sve mozes da im kazes,dobices bezrezervnu podrsku,i uvek,ali uvek se sa njima super provedem.
Licno,druzim se sa dvojicom.Cak je i za jednog,moj ex decko rekao da je ok tip.Ali tek kad je izasao sa nama par puta....
Neka se vole ljudiiiiii......

esperanca137:
a da mu odsecemo pisu, pa nek onda bude devojana i nek se ........ sa decacima:D

nemam nista protiv pedera, ali nek se vole u svojoj kuci - sa roletnama;)
i ovako nam je omladina otisla u ........:-(
jos samo fali da pomisle kako je pederastija u trendu - treba probati - sto da ne:shock:

Pa ja i sedim u svojoj kuci.Javno nisam i nista rekao.A volim tamo gde mi se digne.Svidjelo se tebi to ili ne.......
Pitanje je bilo posveceno ljubavi ne tvom plitkom umu i razmisljanju sta ce tebe tvoje dete pitati.
Ja sam imao jednom jedno dete kojem sam se radovao vise nego icemu na svetu.
Ljabav je pitanje.Nisam rekao da volim njegov ku-rac nego jednog coveka koji je uspeo da me kupi time sto jeste.Svojim ponasanjem i svemu onome sto odavno nisam pronasao u nijednom drugom bicu sem u mojoj lini koja je pas.Ali ima vece srce od svih ljudi koje sam dosada upoznao

marina.c:
...rasplakaćeš me...Ej, ljubav je u pitanju... :?: :-?

Ma jeste i to strasna.
Najzalije od svega je to sto sam ja u ovoj kako kazu truloj evropi.Zakopanposlovima i zivotom na koji sam naucio.Nespremn da se vratim u nasu neizvesnu Srbiju.A on covek zaokupljen politikom i svime onome sto je vezano za njegov polozaj i funkciju koju ima.
Sve rasturiti i ljubavi se prepustiti ili pustiti i vremenu prepustiti ono sto je neminovno..........................

ziveo pokret OBRAZ i navijaci ZVEZDE i PARTIZANA.moguce je da sam ja primitivan i plitkog uma i zaostao ali volim sto zivim na balkanu gde se te stvari jos uvek nisu primile.a tebi sve najbolje i javi se Zarku Koracu,mozda ti on pomogne,nekada je vodio emisije za decu a sada se zalaze za prava gejeva,valjda to ide jedno sa drugim.

Bustura:
Pa ja i sedim u svojoj kuci.Javno nisam i nista rekao.A volim tamo gde mi se digne.Svidjelo se tebi to ili ne.......
Pitanje je bilo posveceno ljubavi ne tvom plitkom umu i razmisljanju sta ce tebe tvoje dete pitati.
Ja sam imao jednom jedno dete kojem sam se radovao vise nego icemu na svetu.
Ljabav je pitanje.Nisam rekao da volim njegov ku-rac nego jednog coveka koji je uspeo da me kupi time sto jeste.Svojim ponasanjem i svemu onome sto odavno nisam pronasao u nijednom drugom bicu sem u mojoj lini koja je pas.Ali ima vece srce od svih ljudi koje sam dosada upoznao

Ako ovo bato - ako mogu da te zovem bato nije javno receno, onda ne znam sta jeste?
Sto se mene tice guraj i primaj tamo gde hoces,zabole me:lol:
Ne razumem tu vrstu ljubavi, mogla bih, ali ne zelim. To sto nisi pronasao srodnu dusu i nekog ko te razume, to je verovatno taj problem koji si imao -zene te nisu razumele - nisi tada znao da si ***** - ili si se plasio da priznas prvenstveno sam sebi,pa posle i drugima - pa si potrazio razumevanje kod suprotnog pola.
Ne sudim ti sto si drugaciji, ali mi se ne svidja sto to pricas pred sirokim auditorijumo tj trenutno Krstaricom,jer ovde ima labilnih licnosti,neshvacenih klinaca koji samo cekaju da neko pronadje Ameriku, pa da krenu njegovim stopama.......
Jeste ovaj Forum izmisljen da bi ljudi diskutovali,razmenjivali iskustva,svadjali se,mirili, druzili.... ali ima i druga strana medalje.
Lepo je sto si pronasao srodnu dusu.Zelim vam svu srecu - sad sam iskrena.Samo mi se ne svidja sto ce mnogi koji su na granici posrnuti i preci na drugu stranu - to nije dobro za drustvo.
Eto,toliko od mene
poz;)

Hm..ja bolje da ne postujem, posto sam u svom starom dobrom fazonu,ili ti prava ja, sa motom siriti ljubav oko sebe.
Elem nisam sigurna, sta zelis da kazes. Mislim svako od nas sigurno ima prijatelja/e koje zaista voli. Postoje razlicite vrste ljubavi. Mozda nisi doziveo takvu vrstu ljubavi prema muskarcu, pa sada to mesas sa seksualnoscu.

Back