Ajde da se volimo :D

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Zašto smo tu i šta tu tražimo? :D

Nalazimo ovde 'mrtve' forume zato što tu gubi interesovanje za bližnje jer im zavidimo i mrzimo se. Izgoreli nam živci i adios.

Na drugim mestima onako ili gužva, sve vrvi kao mravinjak, vredni smo da čitamo, kuckamo, tešimo, delimo savete i opomene,
pa čak i simpatije. :flert: i dokazujemo se koliko god moguće manje ili više, posvećujemo totalno vreme za ljude koje nismo
upoznali ni videli, zanemarujemo bračne partnere, decu, roditelje, kućne obaveze, prijatelje i svoje slobodne aktivnosti - a kad ono u
poslednji minut kada se najmanje nadamo forumaši forumašima zadaju nož u srca ili leđa i šta sad? Da nam otvore oči koliko smo u
zabludi?

Kako da definišemo forumaše koji su nam dragi jesu li oni nam prijatelji kad to nisu jer ih nismo videli i kad nam mišljenja sudaraju?
Za to treba nov rečnik takvog 'prijateljstva'.

Ali to bolje nego 'mrtav' forum, zar ne? ;)

vidis opet je to neki vid virt druzenja a kao zasticeni smo kad nam neko zabode noz u ledja..jelda da se ovim putem i neko slabiji moze izboriti sa vecinom?pa se to sve odrazava na nesigurnost za koju uzivo mnogi nemaju herca..i nema nazad..tesko da ce vecina prekinuti i vratiti se pravim vrednostima

Cilj forumasenja je da nadjemo neke prijatelje ili ljubavi , barem meni . Sve je ovo fiktivno dok se ne popije kafa .
Ja sam je pio i prijala mi je . Nisam imao ni jedno razocaranje . Vjerovatno zato sto sam iskren u komunikaciji i
trudim se da upoznam iste takve .:)

Nalazimo ovde 'mrtve' forume zato što tu gubi interesovanje za bližnje jer im zavidimo i mrzimo se. Izgoreli nam živci i adios.

Na drugim mestima onako ili gužva, sve vrvi kao mravinjak, vredni smo da čitamo, kuckamo, tešimo, delimo savete i opomene,
pa čak i simpatije. :flert: i dokazujemo se koliko god moguće manje ili više, posvećujemo totalno vreme za ljude koje nismo
upoznali ni videli, zanemarujemo bračne partnere, decu, roditelje, kućne obaveze, prijatelje i svoje slobodne aktivnosti - a kad ono u
poslednji minut kada se najmanje nadamo forumaši forumašima zadaju nož u srca ili leđa i šta sad? Da nam otvore oči koliko smo u
zabludi?

Kako da definišemo forumaše koji su nam dragi jesu li oni nam prijatelji kad to nisu jer ih nismo videli i kad nam mišljenja sudaraju?

изгледа да човек има превише чула, прејака осећања...
само изгледа... због недовољно памети.
што просто кад мож компликовано.

vidis opet je to neki vid virt druzenja a kao zasticeni smo kad nam neko zabode noz u ledja..jelda da se ovim putem i neko slabiji moze izboriti sa vecinom?pa se to sve odrazava na nesigurnost za koju uzivo mnogi nemaju herca..i nema nazad..tesko da ce vecina prekinuti i vratiti se pravim vrednostima

E samo da znaš da ovde ima ' veliki brat ', sluh na sve strane i kad neko zna najslabiju tačku onda te povredi bilo slučajno ili namerno. Kako ja vidim ovde ima najslabiji i najjači, nema sredine.
I možemo li išta ovde nešto pozitivno naučiti i izvući? Baš teško.

Na forumu sam jer zelim da znam kakvo je misljenje ljudi o nekim stvarima, kao i da vidim koliko koja neka misljenja odskacu ili ne od vecine.
Sto se prijatelja sa foruma tice, nemam trenutno, nemam a i nesto ne volim da sticem poznanstva na forumu, nesto kao mesanje poslovnog i licnog zivota, jer volim ono sto delim na forumu da ostane izmedju mene i osoba koje necu nikada upoznati (bolje).
Mozda verovano ima veze sa onim, zabadenjem noza u ledja, jeste, sva ta "prijateljstva" su lepa, ali naucio sam da sve to kazes nekom na internetu, moze biti upotrebljeno protiv tebe, mada to je druga tema vec.

zabludi?

meni je forum alternativa za neki drugi vid ubijanja dosade ... koliko vremena provedem na njemu deset puta bih mogao vise provesti na nekoj slot masini ... samo sto mi za ovo treba puno, puno vise kesa ...

Back