ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Зна ли неко нешто о овој биљци из прве руке, о напитку који изазива тајанствене визије у којима спознајеш нове димензије себе и света око себе..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni nije jasno zassto je ova tema na mistrerijama? msm haludze tesko da se mogu nazvati natprirodnom pojavom...mozda cenis da je najveca verovatnoca da bas na ovom podforumu naletis na nekog sa iskustvom?![]()
to nije natrpirodna pojava...nego samo podsvest radi pretpostavljam..ne znam nemam iskustvo...a ovo za neizlecive bolesti bas i ne verujem....
hmmm ma navukao se garant...ok ne znam o toj biljci mnogo, gde raste, juzna amerika? po toj logici bi trebalo da konzumenti pucaju od zdravlja...zastop se onda obolelima od raka ne bi prepisivala ova terapija? svetska zavera zdravstvene mafije? ili je to tek novo otkrice jos nepoznato svetu, koja zbog ove zavere nece ni biti otkriveno...![]()
da cula sam za kurare...a od koje biljke se pravi, jel i ova ajahuaska mozda sastojak?
znala sam ja da je život neizlječiva bolest...svi umiremo svaki dan polako, al sigurnoAha. Kazu,sve je dobro,ako se pravilno dozira..... Odumire se postepeno.![]()

Зна ли неко нешто о овој биљци из прве руке, о напитку који изазива тајанствене визије у којима спознајеш нове димензије себе и света око себе..
![]()

Молим да се јаве они који су тренутно у јужној Америци..
A la orden, gosp. ccatapillar !?
Hocete li da Vam posaljem malo povijuse Banisteriopsis caapi, ili kako je u narodu popularnije nazvana Ayahuasca...
Ta biljka vam, ako je skuvate i popijete, vec za pola sata pocinje da podise nivo serotonina, pa se osecate jako lepo i niste vise depresivni...(Inace, ovaj sok je izuzetno gorak, gorci od pelena)
Slican efekat daje i lek Seraprim, u povecanim dozama.
Ali pazite: nekada moze da vas zavede pa da sami sebi nacinite neko zlo, cak i da se samoubijete!
Ima toga ovde, meni raste iza kuce....![]()