Aj sad

nekima je potrebno napisati i uputstvo za prelazak preko ulice jbg:aha:

:heart:
Nista mi ne pricaj, ja sam jednom pisala drugu kao da iscedi limun. Uzmes limunu i preseces ga na pola, pa onda uzmes jednu polovinu i pritisnes na cediljku i uvrci. Stisni dobro i okreci. A onda sma se setila da imam kucnu pomocnicu i napisala sam na karaju: Zaboravi sve ovo: "Zaposli kucnu pomocnicu i gotovo.":heart:

Cicika kako biraš kućne pomoćnice?

Zvanicno ne biram ja, vec imamo nasege menidjera za upravljanje domacinstvom, da tako prevedem. Obicno posalju CV i ima razgovor i to je to. To je u normalnim uslovima, ali Milanka, koja je moja kucna pomocnica, koja hoce da je zovem asistentkinja, je upala preko preporuke i slagala je mnogo stvari u CVju. Htela sam nekoliko puta da je otpustim, ali ona pocne da kuka, zapomaze i kenjkavi kod moje Mame, pa je ona ostavi. :heart:

a jel može tvoj meniđer meni neku da preporuči, ili moram imati svog meniđera? kako to ide? izvini ako sam dosadan ali ne znam koga bi pito? :(

Nisi dosadan, ali je to malo besmisleno. Nas menidjer upravlja nasim domacinstvom. On se brine o mnogim sitnicama u nasim stanovima i kucama. Zbog toga, on moze samo da radi kod nas, ali bi bilo malo nezgodno da radi za tebe, posto ne poznaje potrebe tvog domacinstva. Moras da zaposlis nekog pouzdanog, on treba da ti radi kao batler, pa tek onda, kada ima iskustva i obrazovanje iz menidjmenta, moze da postane menidjer. Ne moze to tako.:heart:

Nista mi ne pricaj, ja sam jednom pisala drugu kao da iscedi limun. Uzmes limunu i preseces ga na pola, pa onda uzmes jednu polovinu i pritisnes na cediljku i uvrci. Stisni dobro i okreci. A onda sma se setila da imam kucnu pomocnicu i napisala sam na karaju: Zaboravi sve ovo: "Zaposli kucnu pomocnicu i gotovo.

kontradihtung... ti ces biti dobra zena, spremna na akciju; blagoslovio te Jehova i andjeli :cool:

Back