Aj da probamo bez........!

Tebi Nexuse niko ne valja. Prvo si rekao da smo mi u manjini, sad ti lepo covek rekao, ne valja ti ni on. Vzeoy iz USA ti lepo objasni, ni on ne valja. KiM saKosova ne valja ni on. Drinjaca, ni on ne razume. Strelica...ma kakvi tek ona pojma nema.
To vec nije normalno rasudjivanje. 8)

za to postoji dobar razlog... ovde se pojavilo samo par sagovornika meni suprostavljene politicke orijentacije koji zavredjuju moje postovanje, i to su commodore i eventualno Adalv i Duh Sekire...
da ne bude zabune, nije se pojavio ni niko sa druge strane, tj. meni politicki blizak, ko zavredjuje moje postovanje...naravno, misli se iz oblasti politike...u drugo ne ulazim...

ti si zajebant i onaj ko ke shvati ozbiljno je debil...isto je i sa vekslom...
vz i Sucur nisu iz ove zemlje i nisu kompetentni da nesto pricaju...
KiM i Drinjaca su Obrazovci...toliko o njima...
Strela je bila jako blizu...jos uvek i jeste, samo sto je kod mene izgubila poene nepoznavanjem nekih elementarnih politickih procesa...
eremita je za sada najblizi tom polozaju, ali je i on poceo da gubi poene zbog "belosvetskih zavera, stranih obavestajnih sluzbi i dioda u mozgu nasih politicara" i slicnog...i to samo ako predjemo preko gledanja iz religijskog ugla...

sto se tice druge strane...
pomenucu etotako, koja ne zna da je amerika jedna od najkonzervativnijih zemalja na svetu
i pomenucu Petra FPN...mada i ne moram...ti vec znas sta mislim...

Nexus 6:
za to postoji dobar razlog... ovde se pojavilo samo par sagovornika meni suprostavljene politicke orijentacije koji zavredjuju moje postovanje, i to su commodore i eventualno Adalv i Duh Sekire...
da ne bude zabune, nije se pojavio ni niko sa druge strane, tj. meni politicki blizak, ko zavredjuje moje postovanje...naravno, misli se iz oblasti politike...u drugo ne ulazim...

ti si zajebant i onaj ko ke shvati ozbiljno je debil...isto je i sa vekslom...
vz i Sucur nisu iz ove zemlje i nisu kompetentni da nesto pricaju...
KiM i Drinjaca su Obrazovci...toliko o njima...
Strela je bila jako blizu...jos uvek i jeste, samo sto je kod mene izgubila poene nepoznavanjem nekih elementarnih politickih procesa...
eremita je za sada najblizi tom polozaju, ali je i on poceo da gubi poene zbog "belosvetskih zavera, stranih obavestajnih sluzbi i dioda u mozgu nasih politicara" i slicnog...i to samo ako predjemo preko gledanja iz religijskog ugla...

sto se tice druge strane...
pomenucu etotako, koja ne zna da je amerika jedna od najkonzervativnijih zemalja na svetu
i pomenucu Petra FPN...mada i ne moram...ti vec znas sta mislim...

E sad dragi Nexuse, ovo kad bi video neki kompetentni psiholog sto si napisao.....veruj mi da sam prvi put ostao bez teksta. Pa radikali su za tebe malo dete po tome kako etiketiras ljude. Nemam reci, nemam smajlija.

pa svako etiketira ljude ovde...samo ja ih etiketiram politicki...ja ne ulazim u to kakav je neko covek, ili slicno...mada se i to moze ovde videti...
za mene su kompetentnost, balans, realnost i spremnost na kompromis vazni faktori za postovanje...
i kada kazem postovanje...mislim na politicko postovanje...ni na kakvo drugo...

inace...preterao sam sa tobom i vekslom, ali me nervirate kada krenete sa chatom od po nekoliko strana, i to sve o burecima i ostalim glupostima...

Nexus 6:
pa svako etiketira ljude ovde...samo ja ih etiketiram politicki...ja ne ulazim u to kakav je neko covek, ili slicno...mada se i to moze ovde videti...
za mene su kompetentnost, balans, realnost i spremnost na kompromis vazni faktori za postovanje...
i kada kazem postovanje...mislim na politicko postovanje...ni na kakvo drugo...

E majke mi krvav si. Kad nesto ne mozes da argumentujes onda je neko zajebant, kad ti se politicke ideje Obraza ne dopadaju onda su oni Obrazovci. Ti si pokazao spremnost na kompromis do jaja. Nisi hteo da priznas sta si rekao, pa ja moram da ti postujem tvoje reci da bi ti dokazao. Kompromis do moga. Sve etiketiras , a za sebe cutis ko si i sta si. Pokazao si u ranijim diskusijama kompetentnost visokog nivoa kad ne vidis dalje od svog nosa. Pominjes Duha. Duh je bre filozof, cist i Jabuchillo. Cudo njega nisi spomenuo, on najbolje poznaje svetsku politiku od svih ovde na forumu. King ti smeta sto je religijski opredeljen. Ti decko fantaziras i plutas na povrsini. Ako mislis da ce taj plavo zuti pojas za spasavanje da te spase, grdno se varas. Bolje udji u neki camac da se posle ne bi kajao.

marlon:
E majke mi krvav si. Kad nesto ne mozes da argumentujes onda je neko zajebant, kad ti se politicke ideje Obraza ne dopadaju onda su oni Obrazovci. Ti si pokazao spremnost na kompromis do jaja. Nisi hteo da priznas sta si rekao, pa ja moram da ti postujem tvoje reci da bi ti dokazao. Kompromis do moga. Sve etiketiras , a za sebe cutis ko si i sta si. Pokazao si u ranijim diskusijama kompetentnost visokog nivoa kad ne vidis dalje od svog nosa. Pominjes Duha. Duh je bre filozof, cist i Jabuchillo. Cudo njega nisi spomenuo, on najbolje poznaje svetsku politiku od svih ovde na forumu. King ti smeta sto je religijski opredeljen. Ti decko fantaziras i plutas na povrsini. Ako mislis da ce taj plavo zuti pojas za spasavanje da te spase, grdno se varas. Bolje udji u neki camac da se posle ne bi kajao.

ja uvek argumentujem...gde fantaziram?
za tebe sam se ispravio...i to pre ove tvoje poruke...
drinjaca i KiM jesu Obrazovci...po sopstvenom "priznanju"...nisam im ja nakacio tu etiketu...
sta nisam hteo da priznam???
ne smeta mi King, nego to sto politiku gleda kroz religiju...to mi smeta...

ja sam na ovom podforumu od osnivanja...i nagledao sam se, diskutovao sa, i ucio od, najboljih, najgorih, i svakakvih...izdvojio bih, recimo, Djenku i Barona Ungrena...ali ne i samo njih...
tako da, izvini ako gledam na mnoge likove ovde kao na prolaznike...

Nexus 6:
ja uvek argumentujem...gde fantaziram?
za tebe sam se ispravio...i to pre ove tvoje poruke...
drinjaca i KiM jesu Obrazovci...po sopstvenom "priznanju"...nisam im ja nakacio tu etiketu...
sta nisam hteo da priznam???
ne smeta mi King, nego to sto politiku gleda kroz religiju...to mi smeta...

Ej covece ja sa tobom ne bi prozborio ni reci da ne mislim da si normalan decko. Svako ima pravo na misljenje, kakvo takvo. Ovde se suceljavaju i tvoje sa ostalima. Ako nesto mrzim to je iskljucivost. Ja sa ovoliko godina bi trebao bas to da budem pa nisam. Sta te bole kako neko gleda politiku? Pa jel tvoj Boris pozvao papu Benedikta 16 u Srbiju. A sad mi kazi da je to samo kurtoazna poseta. I onda ti smeta gledanje kroz religiju. Pa ja koji nikad nisam gledao kroz religiju sad cu da pocnem tako da posmatram. I sta, onda sam i ja debil koji ne vidi dalje od nosa. Ne mozes tako.
Kad je DS odlazio sa vlasti, svi su se radovali, ja sam govorio kukacemo mi za njima. Sta su doneli novi? Nista, isto sranje, drugo pakovanje. Ovi iz DS-a su bili veci profesionalci samo to i nista vise. Ista govna. Kad bi ti ja rekao da su Miloseviceve sluzbe u Ministarstvima bile Hi Class za sve ove posle njih ti bi mi se smejao. A znas dobro sta ja mislim o SM.
Obraz mozes da ne volis, on je zvanicno registrovan i mogu svi da mu puse. Ubili su Nebojsu Krstica kao psa i svi to znaju. Ti mozes da pricas bajke, niko te ne slusa.
Ja bre vise polazem na misljenje jednog Jabuchila nego vecine ovde. I kakve veze ima da li je neko 100 ili 2000 kilometara daleko. Neko zna, neko ne zna, samo je u tome razlika. ****** rasplinjavamo se.

Kako ovaj forum da bude ozbiljan, kada sagovornici poput ovog Neksusa, Analiticara, i dr jednostavno ispljunu recenicu: Ljotic je klerofasista, Obraznici su fasisti... Oni rekose i ostadose zivi. A ja, sad moram da se ubijem pisuci i argumentujuci da oni nisu to sto im se pripisuje. Evo vam banalnog primera.. ZaraTurska rece najpogrdnije reci o Ljoticu, ispljuva coveka i nikom nista. A ja mu dostavih argumentovano TRECE PISMO u kojem se JASNO vidi kakav stav ima Sveti Srbski vladika Nikolaj o Ljoticu... Mislim, nemam je nista protiv da vi govorite negativno o Ljoticu, Nedicu, Drazi, Nikolaju,,, ali ajte bar malo dostojanstveno. Suceljavajmo misljenja na argumentima, kroz zivi razgovor. A ne ovako prizemno i jadno.

marlon:
Ej covece ja sa tobom ne bi prozborio ni reci da ne mislim da si normalan decko. Svako ima pravo na misljenje, kakvo takvo. Ovde se suceljavaju i tvoje sa ostalima. Ako nesto mrzim to je iskljucivost. Ja sa ovoliko godina bi trebao bas to da budem pa nisam. Sta te bole kako neko gleda politiku? Pa jel tvoj Boris pozvao papu Benedikta 16 u Srbiju. A sad mi kazi da je to samo kurtoazna poseta. I onda ti smeta gledanje kroz religiju. Pa ja koji nikad nisam gledao kroz religiju sad cu da pocnem tako da posmatram. I sta, onda sam i ja debil koji ne vidi dalje od nosa. Ne mozes tako.
Kad je DS odlazio sa vlasti, svi su se radovali, ja sam govorio kukacemo mi za njima. Sta su doneli novi? Nista, isto sranje, drugo pakovanje. Ovi iz DS-a su bili veci profesionalci samo to i nista vise. Ista govna. Kad bi ti ja rekao da su Miloseviceve sluzbe u Ministarstvima bile Hi Class za sve ove posle njih ti bi mi se smejao. A znas dobro sta ja mislim o SM.
Obraz mozes da ne volis, on je zvanicno registrovan i mogu svi da mu puse. Ubili su Nebojsu Krstica kao psa i svi to znaju. Ti mozes da pricas bajke, niko te ne slusa.
Ja bre vise polazem na misljenje jednog Jabuchila nego vecine ovde. I kakve veze ima da li je neko 100 ili 2000 kilometara daleko. Neko zna, neko ne zna, samo je u tome razlika. ****** rasplinjavamo se.

nisam ja mislio na Jabucila, i ti to znas...mislio sam na gospodu iz vukojebina koji MENI pricaju da nisam Srbin...pa, alo, ljudi...
ne bih ti se smejao za Slobine sluzbe, jer si u pravu...ali iako su bili strucni, na ta su mesta dovedeni iz drugih razloga, pa su se naucili...imali su dooosta vremena...
nije bilo dovoljno samo skloniti glavonje, nego i tu sitnu ribu...
sto se Pape tice...ja imam svoje misljenje o tome...i ono uljucuje skupljanje podrske za pregovore o Kosovu...zasto je sledeca Tadiceva poseta bila zemlji u kojoj ce se vrsiti pregovori?

drinjaca:
Кад кажете да је неко фашиста, онда докажите, аргументујете, поткерепите... а не клевећите.

evo ja cu da ti potkrepim...vec i jesam...
BL, clan Obraza, je pricao da se Obraz, izmedju ostalog, zalaze i za vojnu diktaturu...tj. neku vrstu "pravoslavne dzamahirije"
vojna diktatura JESTE fasizam...po definiciji...

Eto zato ja komuniciram sa tobom. Da li isto mislimo? A sad cu ti reci za zajebavanje od veksline u vecoj meri i moje u manjoj. Ti si se samo jedanput nasmejao na onu sprdacinu sa reklamom za kaladont koju radi Boris, secas se. Moras da stvari posmatras sa vedrije strane. Ako zastranis u bilo cemu, ma koliko to bilo dobro i pozitivno odlazis u krajnost koja nije dobra. Zajebancija sa chatom sluzi za lojavca i crnogorcinu i za nekoga ko po svaku cenu hoce da se pravi pametan a ne zna gde mu je dupe, a gde glava. I ni za koga vise.

Nexus 6:
ja zivim u Srbiji...sa kojom ti, koliko citam iz tvog profila, nemas nikakve veze...
nemoj ti "izBosne" meni da objasnjavas stvari, molim te...
Svi smo mi na istom, Balkan. A osim toga nema nikakve veze sto sam ja i jos neki ovdje u drugoj drzavi sa pogledom na politicku scenu, jer kao sto rece marlon il' znas il' neznas.
I nismo mi glupi Ameri koji nemaju pojma o politici van granica drzave tj. nemaju nikakvu pretstavu sta se desava u svijetu, sem sto im serviraju preko TV-a, a oni to upiju ajde ...
Jos kazes da je samo par onih koji se neslazu sa tvojim misljenjem ? Neznam samo dali si ikada komunicirao sa "zivim" svijetom oko sebe il' samo slusas TV/radio, gdje politicari doslovno lazu, a i oni su svjesni situacije, al' radi reputacije, opstanka na politickoj sceni i neke lazne nade gradjanima, izjavljuju takve stvari i obecavaju narodu Evropu, a zapad isto to radi kako bi se pretstavio kao drustvo sirom otvorenih vrata, al' prava istina je sasvim druga.

ma znam ja, marlone, zasto sluzi...upravo se zato i zalazem da se oni banuju...
mislim...evo ga jedan moj tipicni dolazak na forum...
otvorim politiku i vidim celu stranu u tamno plavim slovima...i krenem da ih otvaram...jednu, drugu, trecu...na svim vispakov i KiMov spam...i tako sa vise od pola tema...
i onda vidim pise tamo desno "marlon" i taman se obradujem sto cu nesto pametno da procitam, i onda vidim dve strane zajebancije o bureku...
i popizdim...dodje mi da kliknem tamo, "oznacite teme procitanim" i da idem dalje, na beograd ili kultne stvari...

To s burekom je zanimljivo. Stvarno ce Sonja Liht da sluzi burek, veksla ima proverenu informaciju, a jogurt ako su juce ubacivali u stevu centar ima da se pokvari do petog. Eremita probo jedan i iso covek na intenzivnu. Ti veruj il ne veruj, pitaj Sonju.... :lol:

Sucur:
Svi smo mi na istom, Balkan. A osim toga nema nikakve veze sto sam ja i jos neki ovdje u drugoj drzavi sa pogledom na politicku scenu, jer kao sto rece marlon il' znas il' neznas.
I nismo mi glupi Ameri koji nemaju pojma o politici van granica drzave tj. nemaju nikakvu pretstavu sta se desava u svijetu, sem sto im serviraju preko TV-a, a oni to upiju ajde ...
Jos kazes da je samo par onih koji se neslazu sa tvojim misljenjem ? Neznam samo dali si ikada komunicirao sa "zivim" svijetom oko sebe il' samo slusas TV/radio, gdje politicari doslovno lazu, a i oni su svjesni situacije, al' radi reputacije, opstanka na politickoj sceni i neke lazne nade gradjanima, izjavljuju takve stvari i obecavaju narodu Evropu, a zapad isto to radi kako bi se pretstavio kao drustvo sirom otvorenih vrata, al' prava istina je sasvim druga.

ma "vi" ste uvek znali pravu istinu...eno ga Pobunjenik sa svojim pricama o tome kako je Isus Srbin...i slicno...
nisam rekao da ima pra onih koji se ne slazu sa mojim misljenjem...jer to bi bila utopija...
stvarno izvini...na tebi se samo slomilo koplje...dopizdili su mi sve veliki Srbi iz "ko'ekude" koji meni, iz Srbije, pricaju da sam Siptar i Hrvat...

Пази... чему води тема коју коју је постирао ВИСПАК, а зове се "Стидите се"... То је очигледна провокација Срба.. Зашто модератор, адм... не реагује то је већ друга прича..Мислим како би сад било да сваких пет минута отварам теме типа: ,,муслимански покољи, списак имена усташа, и тд... ВИСПАК је заиста претерао, очигледно да је провокатор, мутивода. Њему није циљ да достојанствено сучељава мишљења, већ да спамује...

ovo ne mogu da verujem da jedna cela stranica ode u normalnu komunikaciju
nexuse
e pre nego sta odlucis da li ces citati i komunicirati samnom
ja nisam iz srbije iako sam ovde slucajno rodjen
postavljajuci temu cilj mi je bio da se proba malo spustiti
lopta i pokazalo se da se moze
ja u pocetnom postu nisam detaljisao o svemu
jer pretpostavljam da ipak dosta ljudi ima oci i usi
pa gleda i slusa sta se desava
rekao sam da me ne zanimaju stranacka opredeljenja
nego misljenja o ovom trenutku sta se desava bas sada
kao posledica svih igrokaza unazad pet godinica
ja spadam u ljude kojima nije potrebno objasnjavati
putem stampe medija konferencija kako ja treba
da gledam na desavanja i kako ja da pocnem misliti
kada mi to bude trebalo onda necu morati ici ni
u lazu lazarevica jer ce dijagnoza biti da glava
sluzi da kisa ne bi padala u stomak
a sta se zajebancije tice pa pogledaj
sta onaj zjakan opet radi veceras i ti
ga ne bi obradio pa popeo se na zivana

e da ne bi otvarao novu temicu uguracu sledece pod ovaj naslov
ma pokusavajuci danas da se iz beograda prebacim preko save
upo sam u neku masinu stajanja i zajebavanja kod sava centra
nisam pojma imao sta se desava pretpostavljao sam da je neki
ugledni strani drzavnik u poseti kalemegdanu pa nas zaustavili
kod sava centra dok on popije kafu na kalis terasi
e al nije to dodjem kuci i upalim dalekovidnicu kad vidim
sefa drzave zaseda sa svojim politbiroom u steva centru
a dakle zato sam ja jahao dva sata preko save bog te pita
koliko cu ako nekad na savi bude granica
uuu ako se to desi onda ce se cigani ispod gazele preporoditi
sve ispod mosta bescarinska zona i njihova cigamala
ofshor zona
e da ovi tipovi iz steva centra sta su me drzali dva sata
sedeli su tamo ceo dan i doneli odluku da nece vise da
sede u parlamentu i sta ti ja znam uglavnom su sve popljuvali
da niko u srbiji ne valja da su svi koji nemisle ko oni opiceni
itd i da oni hoce izbore i hoce da vladaju osam godina do
upada ostatka srbije u eu i onda su.......................... :twisted:
e srbijo pa kakav ti zeludac imas :arrow:

Ti bi vekslo stalno da nesto da uguravas. Juce onaj brav sto si mu vezo levo jaje, danas si se napio apsinta iz diskonta i posle se cudis kad tako nadrkan dodjes na granicu. Mora drzavnici da popiju, i oni su ljudi. Pa kad popiju ne smeju da se voze u Milosa mu Velikog a neki brav da im izleti pa da im uleti. A jos ako je apsintovan, kud bi oni posle. U eu nikako.

Back