Aikido klubovi u novom sadu?

TheBlueEye

Zainteresovan član
Poruka
178
Nov sam na forumu pa nisam siguran da li sam na dobrom mestu postavio temu ali me interesuje ko moze da mi preporuci neki aikido klub u novom sadu? Trenirao sam tendorju aikido 2 meseca ali jednostavno nije bio za mene . Zeleo sam da idem na real aikido ali mi je bio predaleko i nisam mogao da uskladim u raspored nikako. Jel imate neke preporuke?

Nov sam na forumu pa nisam siguran da li sam na dobrom mestu postavio temu ali me interesuje ko moze da mi preporuci neki aikido klub u novom sadu? Trenirao sam tendorju aikido 2 meseca ali jednostavno nije bio za mene . Zeleo sam da idem na real aikido ali mi je bio predaleko i nisam mogao da uskladim u raspored nikako. Jel imate neke preporuke?

Što se tiče aikido - a u Novom Sadu imaš ga na nekoliko mesta:

Ikeda Dojo ( SPENS )
AK Tisa - ETŠ Mihajlo Pupin
JJ & AK Vojvodina ( i oni su ti tendoryu aikido, a i na Novom Naselju su ako baš hoćeš otiđi vidi kakvi su )
AK Harmony ( na istoj lokaciji gde i tendoryu aikido Novi Sad - stari DIF )
AK Budo ( Heroja Pinkija - na istom mestu gde i JK Partizan )
Ima još jedan AK na Klisi, samo ne znam mu ime. Zatim Toitsudo ryu aikido klub u Partizanu II. Ukoliko sam neki AK a da je tradicionalni stil upitanju izostavio neka me ispravi.

Što se tiče RA : KRA Brešćanski u centru, i KRA Novi Sad na N. Naselju.

kakav je ikeda dojo posto me najvise interesuje?

Sve što znam u vezi sa Ikeda Dojo jeste da je član AAS ( Aikido Asocijacija Srbije ) i da je članarina na mesečnom nivou 2000 RSD :) E sad bilo bi lepo kada bi otišao sam i video kakvi su treninzi, kakav je koncept treninga, na čemu oni stavljaju akcenat... Sve odgovore putem interneta ne možeš naći.

Back