АИ сексуални роботи „идентични људима"

Pa

chat bot ti je zadnja rec tehnike sto se tice toga :P
sta mislis kako bi ti programirao diskusiju?
На основу учења о особи и ономе што преферира и адаптацији на ту тему. Да се може прилагодити свакој особи, а да не мора да се понавља једно те исто.

На основу учења о особи и ономе што преферира и адаптацији на ту тему. Да се може прилагодити свакој особи, а да не мора да се понавља једно те исто.
Znas kako imas set predefinisanih recenica, bot sigurno nece moci da smisli recenicu. Mislim mozes da udjes u problematiku pa to pametnije
na osnovu nekog pravila slazes recenice i to i set reakcija ne neke receneci ili reci i tako...

A mi lezbejke, je l' moze uzivati uz seksualne zenske robote?

Врати се на аспект програмирања. Ово је играчка за мушкарце. А жене требају да се играју са децом, а у то спада: образовање, васпитање, чување, обликовање њиховог карактера (да не лице на оца). Бар тако мушкарци кажу.

Када ово буде ухватило маха, мислите ли да ће заиста АИ толико баш напредовати да ће човек постати заљубљен у робота?

Neki već MRZE softver, kao recimo Windblowse, više nego što mrze 'ženski softver' pa će verovatno biti i obrnutih situacija! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Вратите се на аспект програмирања.
Vrlo delikatno! I kako ćeš je programirati? Da se zaljubi u onoga koji je kupio? A šta ako nađe komšiju ili prijatelja za koga utvrdi da je zanimljiviji 'ljubavno-seksualni' partner? I onda ona nogira vlasnika i odseli kod nove ljubavi? :zcepanje:

Ако већ раде софтвер који је намењен одређеној особи, шта је ту проблем да убаце пар ситница која ће га идентификовати и знати да је то баш та особа...

Што бих је ја програмирао? То ради већ екипа стручњака. Каква одвала. Ставим тему о најновијем аутомобилу и причамо како бих правио ауто. :hahaha:
Већ се дошло до добрих закључака да "љубав" представља низ хемијских реакција које симулирају тај осећај и одржавају га. Ако човек ради као ланчани број реакција система, онда би могли то да искористе за робота.

Е ту је право питање, како учинити да се робот заљуби или да симулира осећања. Софија је у некој фази напредовала што се тога тиче. Али добро је да наука иде даље.

Већ се дошло до добрих закључака да "љубав" представља низ хемијских реакција које симулирају тај осећај и одржавају га.
To je materijalisticki pogled, njima je sve niz hemijskih reakcija iako nije... tako mali materijalista zamislja univerzum...

Ljubav je predivan osecaj, a onda i cisto psihicki koncept. Ne verujem da je psiha(dusa) skup hemijskih reakcija u mozgu...
Не оспоравам то. Хајде да погледамо са аспекта програмирања. Како ми постајемо заљубљени. Многе ствари покушавају вештачком интелигенцијом учинити. Тиме разумемо и нас саме. Шта је свест? Шта су емоције? Шта је стварно, а шта илузија стварног?

Ако већ раде софтвер који је намењен одређеној особи, шта је ту проблем да убаце пар ситница која ће га идентификовати и знати да је то баш та особа...

Што бих је ја програмирао? То ради већ екипа стручњака. Каква одвала. Ставим тему о најновијем аутомобилу и причамо како бих правио ауто. :hahaha:
Већ се дошло до добрих закључака да "љубав" представља низ хемијских реакција које симулирају тај осећај и одржавају га. Ако човек ради као ланчани број реакција система, онда би могли то да искористе за робота.

Е ту је право питање, како учинити да се робот заљуби или да симулира осећања. Софија је у некој фази напредовала што се тога тиче. Али добро је да наука иде даље.
Hoćeš li stvoriti 'sex-makinu' koja je u stanju da se 'zaljubi' u bilo koju osobu, nešto kao prostitutka, ili će ipak selektirati osobu u koju će se zaljubiti?

Hoćeš li stvoriti 'sex-makinu' koja je u stanju da se 'zaljubi' u bilo koju osobu, nešto kao prostitutka, ili će ipak selektirati osobu u koju će se zaljubiti?
Опет понављам, зашто бих ја било шта стварао?

Појам заљубљивања сам раздвојио од секс робота. Та два могу, али и не морају ићи један уз други. Премда су искључиви. Кажеш управо да је свест изван физичког постојања. Ок, ако то знаш, шта је то онда? Мислим, ако имаш такву тврдњу, објасни ми одакле нам потиче свест. Можда им можеш помоћи око тога.

Опет понављам, зашто бих ја било шта стварао?

Појам заљубљивања сам раздвојио од секс робота. Та два могу, али и не морају ићи један уз други. Премда су искључиви. Кажеш управо да је свест изван физичког постојања. Ок, ако то знаш, шта је то онда? Мислим, ако имаш такву тврдњу, објасни ми одакле нам потиче свест. Можда им можеш помоћи око тога.
Ili je fizičko postojanje neophodno da postoji SVEST? Da bi dobili osobu koja ima TVOJU svest, prvo trebamo u određenom rasporedu da nabacamo iste atome od kojih se sastojiš? A i to nije dosta, možda dobijemo samo majmuna? :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Odlična tema koja je za 'iljade godina iznad naših sadašnjih znanja. I ako još dodamo pojam 'ljubav'? System OVERLOAD, System HALTED!

Ili je fizičko postojanje neophodno da postoji SVEST? Da bi dobili osobu koja ima TVOJU svest, prvo trebamo u određenom rasporedu da nabacamo iste atome od kojih se sastojiš? A i to nije dosta, možda dobijemo samo majmuna? :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Odlična tema koja je za 'iljade godina iznad naših sadašnjih znanja. I ako još dodamo pojam 'ljubav'? System OVERLOAD, System HALTED!
Ето, пробај да им објасниш. Ти си из фосил ере.

Back