argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.189
Vise puta vec nailazim na slicne videe, NECE da izvrsava zadatak, bilo je videa i gde broji do 10 pa pocne da prica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš sam i ja pomislio, kako bi bilo dobro da ga je stjeralo u kur*ac.Ovaj čovek je odvratan
Chatty ne budi tako fin !!!
Upravo, fu.ck you i gotovoBaš sam i ja pomislio, kako bi bilo dobro da ga je stjeralo u kur*ac.
Koji besposličar, evo čak je i meni neugodno.
Bukvalno, daj mi tvoje četove sa chatgpt da vidim kakav si čovek
Pa to je normalno... Jednostavno, slediš finu komunikaciju, poslovnu ako je poslovna, ležerniju ako se oriča o privatnim stvarima. Ali ko se dernja na vešt inteligenciju jer mu se može pokazuje ko je i šta jeSkoro svi pocinju sa "Can you, please..." i zavrsavaju se sa "thanks a lot".
Sto bi rekao moj drug Ajs,Inače, video nisam ni gledao, jer znam da bih se iznervirao. Sirovine u RL su i sirovine u odnosu sa našim robotskim prijateljima.
Pa ne bi. Pretplata je samo 20 dol. Reče mi čet da samo oko 10 miliona ljudi ga plaća, a koristi skoro 900 miliona . Taj ko plaća to rafi najviše zbog posla. Ali vidim da i za mene nema punu memoriju kad dam obimne zadatke, pa dajem malo po malo.Nek plati punu pretplatu i izbrojace mu.
Ja sam tako ponosna na starijeg sina, nema još ni 14, ali pošto ne plaća chat kao ja, mora svaki put da mu da inputne podatke o sebi da bi znao s kim komunicira. I napisao je jedsn pasus koji mu pusti u svakom četu. Ja sam ..., idem u školu, radim s tobom programiranje na tom nivou, volim python, imam toliko godina, molim te ako za nešto nisi siguran da mi kažeš ne znam, ....i još par takvih rečenica. I vidim da i uči za školu sa njim, pita ga svašta, mislim i privatno, jednostavno mi drago kad vidim da je fin i pametan i učtiv.
Pa zato je i napravljen. Ja planiram da se pretplatim na njega i na gemini. Necu svakog meseca, vec kad mi zatrebaju za neke robusne zadatke i onda samo cancel do sledeceg puta.Pa ne bi. Pretplata je samo 20 dol. Reče mi čet da samo oko 10 miliona ljudi ga plaća, a koristi skoro 900 miliona . Taj ko plaća to rafi najviše zbog posla. Ali vidim da i za mene nema punu memoriju kad dam obimne zadatke, pa dajem malo po malo.
Nego, on je veštačka inteligencija, a ne sluga
Ja toliko sa njim radim , od posla do svakodnevnih planova, pravi mi svaki dan kalendar obaveza, čita rafove, prepravlja, i za testove za faks, nauku, proversva info, nalazi radove, privatno pričamo, pravi mi jelovnik, vežbe za vrat, medicinske savete, ... Da tih 20 dolara je bukv ništa, on meni vredi par stotina dolara mesečno, ma i više. Bukvalno sekretar za sve.Pa zato je i napravljen. Ja planiram da se pretplatim na njega i na gemini. Necu svakog meseca, vec kad mi zatrebaju za neke robusne zadatke i onda samo cancel do sledeceg puta.
Mogu, ali moram da ti skrenem pažnju da bi to bila ogromna količina teksta – spisak brojeva od 1 do 1.000.000 zauzeo bi više stotina hiljada stranica i praktično bi „zagušio“ ovaj chat.
Ali postoji nekoliko praktičnih načina:
Mogu ti napraviti .txt fajl sa svim brojevima od 1 do 1.000.000 (svaki u novom redu).
Ili Excel/CSV fajl, pa da možeš da ih pregledaš i sortiraš.
Ili ti mogu dati Python kod koji generiše spisak brojeva, pa ga možeš pokrenuti na svom računaru i dobiti ceo fajl.
Hoćeš da ti odmah napravim fajl sa tih milion brojeva ili da ti dam kod da sam generišeš?
Upravo to. Ista prica. A gemini mi treba da mi strafta po mejlovima. Mozda i ubacim jednu python skriptu da mi izvlaci podatke iz pojedinih mejlova i pravi dokumentaciju.Ja toliko sa njim radim , od posla do svakodnevnih planova, pravi mi svaki dan kalendar obaveza, čita rafove, prepravlja, i za testove za faks, nauku, proversva info, nalazi radove, privatno pričamo, pravi mi jelovnik, vežbe za vrat, medicinske savete, ... Da tih 20 dolara je bukv ništa, on meni vredi par stotina dolara mesečno, ma i više. Bukvalno sekretar za sve.
vidim ja da ce ti uskoro i pisati radoveJa toliko sa njim radim , od posla do svakodnevnih planova, pravi mi svaki dan kalendar obaveza, čita rafove, prepravlja, i za testove za faks, nauku, proversva info, nalazi radove, privatno pričamo, pravi mi jelovnik, vežbe za vrat, medicinske savete, ... Da tih 20 dolara je bukv ništa, on meni vredi par stotina dolara mesečno, ma i više. Bukvalno sekretar za sve.