AI muzika sa mojim tekstom

Treba nije ovo turbo folk, kako pise u opisu pesme...Ovo je neka dvojka, ali turbo dvojka nije....
Cak i glas generisao , wow...
Tesko da cu ja to da poverujem...zbog onih naglasavanja dvoglasom,
Bolje nego grand produkcija...bar za mene...
Doduse ja se sokiram kad vidim vaspitne pesme ovih novih pevaljki...

Ovu muziku generisao ai...?????

Pa sta si mu napisao kao tekst da bi ovo generisao....

Poslednja izmena:
Ceo tekst je moj, ubacio sam ga tamo gde je predviđeno mesto za postavljanje teksta.
Postavio sam mu kao zadatak Turbo-folk, jer je to najpribližnije našem - Balkanskom melosu, štiklirao da to odradi muški vokal i AI je u nekoliko sekundi odradio sve.

Meni je odličan za ono što me zanima, inače bih morao nekom kompozitoru da platim za istu stvar.
Pre ovoga koristio sam neki drugi AI, ali mi je menjao tekst po svom nahođenju, pa sam ga obrisao - deinstalirao.

Dobro , ja sam gledao covek je platio njima 20 valjda po onoliko koliko su trazili , max je bio 5k evra, ali da su odradili , jesu stvarno , znaci nemam zamerke za te sto prodaju izradu pesme kad mu kazes sta hoces i moze da ga natezes stvarno odradice ti....stvarno sam zadovoljan tim uzivo zakupom muzicara kompozitora...od 20 komada, meni se svidelo njiih 10, i svi su bili dovoljno orginalni da nemas zamerke...

Ali za AI , ovo je cudno dobro...

To sa muzičarima je ok ako prodaješ muziku i tekst, ali da platim samo da bih proverio kako bi to zvučalo sa mojim tekstom je bespotrebno ulaganje.
Ovako znam može li da prođe to što odradih, pa nikad se ne zna.
Imam ja nekih sedam tekstova koje su mi komponovali živi muzičari, ali to je bilo nešto na drugarskoj bazi, nešto ja tebi spot, ti meni kompoziciju, od toga dve sam platio, a dobio jednu...

Back