Mastrangello Domaćin Poruka 3.356 07.12.2023. u 16:06 - AI model savršenog muškarca #51 Define "you'll be fine" ?
G gost 442494 Iskusan Poruka 6.141 07.12.2023. u 16:07 - AI model savršenog muškarca #52 Mastrangello: Define "you'll be fine" ? Kliknite za proširenje... nećeš biti nešto stravično neuspešan u m-ž odnosima, tj. ako budeš, neće biti zbog tvoje visine, nego drugih stvari
Mastrangello: Define "you'll be fine" ? Kliknite za proširenje... nećeš biti nešto stravično neuspešan u m-ž odnosima, tj. ako budeš, neće biti zbog tvoje visine, nego drugih stvari
Mastrangello Domaćin Poruka 3.356 08.12.2023. u 19:14 - AI model savršenog muškarca #53 Dzaba sve... Ako ne verujes meni, veruj... https://forum.krstarica.com/threads/fotkice-forumasa-i-forumasica-11.958650/post-47430448 ... ima kepeca od 170 koji imaju bariton pa im ne vredi Kliknite za proširenje... ...sebi.
Dzaba sve... Ako ne verujes meni, veruj... https://forum.krstarica.com/threads/fotkice-forumasa-i-forumasica-11.958650/post-47430448 ... ima kepeca od 170 koji imaju bariton pa im ne vredi Kliknite za proširenje... ...sebi.
G gost 442494 Iskusan Poruka 6.141 08.12.2023. u 20:48 - AI model savršenog muškarca #54 Mastrangello: Dzaba sve... Ako ne verujes meni, veruj... ...sebi. Kliknite za proširenje... očigledno ti je pogođena neka neuralgična tačka, oblećeš oko te izjave danima tačno, ne vredi im bariton. zašto bi bariton bio kvalitet zbog koga se neko zaljubljuje u nekoga
Mastrangello: Dzaba sve... Ako ne verujes meni, veruj... ...sebi. Kliknite za proširenje... očigledno ti je pogođena neka neuralgična tačka, oblećeš oko te izjave danima tačno, ne vredi im bariton. zašto bi bariton bio kvalitet zbog koga se neko zaljubljuje u nekoga
Mastrangello Domaćin Poruka 3.356 10.12.2023. u 13:01 - AI model savršenog muškarca #56 letnjekiše: tačno, ne vredi im bariton Kliknite za proširenje... Oh, da, vredi i te kako. letnjekiše: zašto bi bariton bio kvalitet zbog koga se neko zaljubljuje Kliknite za proširenje... To nije nesto racionalno i objasnjivo. letnjekiše: zaljubljuje u nekoga Kliknite za proširenje... To nije receno u kontekstu zaljublivanja.
letnjekiše: tačno, ne vredi im bariton Kliknite za proširenje... Oh, da, vredi i te kako. letnjekiše: zašto bi bariton bio kvalitet zbog koga se neko zaljubljuje Kliknite za proširenje... To nije nesto racionalno i objasnjivo. letnjekiše: zaljubljuje u nekoga Kliknite za proširenje... To nije receno u kontekstu zaljublivanja.