Ah uh oh njaaaaaaaaaaaa

Vristis i dok masturbiras?
Cudo jedno kako se naucis biti tih kada ne zivis sam......nista od urlikanja!

Nego, mene zanima nesto.....kako zene koje imaju djecu mogu da se opuste toliko i ne razmisljaju o buci, a uz to jos i komsije bude?

:mrgreen: pa ne vristim ali definitivno ne mogu da budem tiha....a dete zna da spava vrlo cvrsto u svojoj sobi....pa sad zamisli da mi je sexualni zivot stao zato sto imam dete?!?...:whistling: a i izem ti sex ako jos moram usput da razmisljam o buci...bre, razmisljam samo o svim mogucim i nemogucim pozama....:rotf:

Moje devojčice su tihe kad se međusobno konzumiramo. Mogu da mažu nokte i da se tucaju. A ove matore kobile nek se deru do mile volje. Zato neću ni da ih tucam.

Konzumirate se??? :sad2: Mazu nokte dok se "tucaju" sa tobom? :dash: Vidim da bas uzivaju sa tobom! Covece, ako ti devojka ne izgrebe ledja, ne pocepa posteljinu, izgrize jastuk dok vodi ljubav sa tobom, nista nisi ni uradio. Ja ni jednu devojku u zivotu nisam "tucao", "torbao", "trpao", sa svima sam iskljucivo vodio ljubav. I trudio se da od svake izmamim makar jecaj ako ne vrisak... A bez toga ni meni nije lepo. Koji si ti muskarac ako mislis samo da se istreses?? Koj ce ti onda devojka? Kupi lutku. Mozes da je torbas kad hoces, tiha je nece ni glasa da pusti a nece ni posteljinu da ti umaze lakom za nokte.

Konzumirate se??? :sad2: Mazu nokte dok se "tucaju" sa tobom? :dash: Vidim da bas uzivaju sa tobom! Covece, ako ti devojka ne izgrebe ledja, ne pocepa posteljinu, izgrize jastuk dok vodi ljubav sa tobom, nista nisi ni uradio. Ja ni jednu devojku u zivotu nisam "tucao", "torbao", "trpao", sa svima sam iskljucivo vodio ljubav. I trudio se da od svake izmamim makar jecaj ako ne vrisak... A bez toga ni meni nije lepo. Koji si ti muskarac ako mislis samo da se istreses?? Koj ce ti onda devojka? Kupi lutku. Mozes da je torbas kad hoces, tiha je nece ni glasa da pusti a nece ni posteljinu da ti umaze lakom za nokte.

ej, opusti se, decko samo gumene lutke i torba, kad mu se posreci. sta se primas ;)

ej, opusti se, decko samo gumene lutke i torba, kad mu se posreci. sta se primas ;)

Ma nisam se primio nego me nerviraju "jebaci", "rasturaci", sex masine i zivotinje. Ne znaju sta je to zena, osecaju se pozvanima da dele misljenje i svoja "iskustva". A u ostalom, red je da malo obrazujemo ove neznalice jel da? :)

Doduse, naci ce i on neku jadnicu koja ce u njemu gledati boga. Svaka rupa nadje svoju zakrpu...

Pametan momak. :p

Хаха... Ма стигла тебе Газелица... џаба ти фемкање...:lol:

:nono:

Лош ти је маркетинг.

E Kojice, pa nisam ja dosao ovde da se prodam... Mene zabavlja sva ova prica, nesto mozda i naucim (makar koliko kretena ima oko mene (cast izuzecima kojih hvala bogu ima jos dosta)). A povodim se nekim svojim misljenjem: bolje da misle lose o meni pa se iznenade :o nego da misle dobro o meni pa se onda iznenade.:sad2:

E Kojice, pa nisam ja dosao ovde da se prodam... Mene zabavlja sva ova prica, nesto mozda i naucim (makar koliko kretena ima oko mene (cast izuzecima kojih hvala bogu ima jos dosta)). A povodim se nekim svojim misljenjem: bolje da misle lose o meni pa se iznenade :o nego da misle dobro o meni pa se onda iznenade.:sad2:
У сваком случају морају да се изненаде. :mrgreen:

:klap:

Back