Ah te surove zene.. :)

chokolada:
Ej pazi Stefane kao prvo stvarno nisam ljubomorna zbog gluposti :roll: a i volim kolace! :lol: Neka se **** sa kim hoce sve dok mi donosi recepte! :lol: ;-)

hm.. ne znam sta da kazem.. totalno sam te pogresno procenio... to je vec druga krajnost a nijedna krajnost kao sto znas nije dobra... :wink: u svakom slucaju jedno je sigurno, sa tobom definitivno necu razmenjivati recepte.. :lol:

VisionOfDisorder:
Volite kad je lik ume i vodi glavni rech, koliko god ga mrzele zbog toga.
Ovo je tachno.

100-procentno sam sigurna da ne bih prestajala da se svadjam sa njim... i da, vjerovatno bih ga i mrzila i voljela istovremeno.

Jer... kako poshtovati nekoga ko je slabiji od tebe? Ko je konformista u slijepoj zelji da te zadrzi kraj sebe? Kod nekih bi to upalilo (medjutim, ne zadugo), dok kod mene ne bi nikako.

Nije potrebno da bude bash jachi… dovoljno je samo da mi parira, ali da to radi dobro. To je ono shto jednoj vezi daje nepredvidivost, osvjezava je i spashava od uchmalosti. Medjutim, moze da bude i pogubno, zbog naboja tolikih razlichitih emocija velikog intenziteta.

A opet… mislim da vi pravo na taj oblik psihichke ‘’torture’’ zadrzavate iskljuchivo za sebe, te biste u odredjenoj situaciji krenuli da zdushno branite svoju dragu… ‘’Niko nema pravo da te slama osim mene’’, ha? Sebichno, ali tako je.

Jednolichna, mrtva rijeka… kolotechina u kojoj nema talasanja niti nekih uochljivijih promjena… ko to josh zeli?
Ima ih, sigurno… i ja ih zalim.

..da,da, surove smo i uzasne..jadni vi sa nama.. :roll:
..evo prigodnog teksta na tu temu:

"A PRAYER....
Dear Lord,
I pray for Wisdom to understand my man;
Love to forgive him;
And Patience for his moods.
Because, Lord, if I pray for Strength,
I'll beat him to death."

Ja prvo nisam ni skontala u cemu je problem :roll:
E, a sad kad sam skontala, zavisi od raspolozenja.
Ako bih u tom trenutku bila u ok raspolozenju, iskulirala bih i napravila tortu jos bolje od nje ;)
U drugom slucaju, bila bih jako ironicna i surova.
Ne bih to da opisujem, buhaha.....! :twisted:

Back