Ah ta nevinost!

Lesli_Eldridz:
:lol: veliki pozdrav!
Znas kako,prvo sto mi pada na pamet je:A da li tvoj momak koji je ucestvovao u toj radnji uopste zna za tvoj problem,i da li se on nervira koliko i ti?Naravno da ces otici kod ginekologa bez odlaganja na rutinski pregled,i toga ne treba da se bojis,ali ako su moje sumnje opravdane,imas veci problem sa tim deckom nego sa popucalim himenom...samo bez panike...cao! :D
Naravno da zna,krv je tekla dok sm bila sa njim.On je bio jako uplasen i zeleo da me vodi kod ginekologa ODMAH!Bio je uplaseniji od mene,tako da ja pored njegove panike nisam mnogo razmisljala o posledicama.TEK SADA me hvata panika :cry: On i dalje insistira da idemo,jer se on oseca krivim ali ja nikako da se odlucim :roll:
vama hvala,nadam se da ce biti sve ok :wink:

Ne plasi se nista , odi kod ginekologa. To je normalno, ma sta ti bilo ko pricao, nije te pocepao. Desava se samo da ti je dosta vaskularizovan himem bio , a himem ne mora da znaci da se cepa prvi put. Cak i neke zene imaju elasticni "himem", tako da prvi put ne krvari ili samo malo krvari, tako da slobodno bez straha i bez ikakve sramote mozes da odes kod ginekologa. Poz

Evo odgovora: Nije nista strasno, nikakva bolest, nije ti potreban lekar, vec jednostavno nastavite to da radite samo pazljivije. Krvarila si mnogo zato sto si izgubila nevinost sa 23, a ne sa 16-18, kako je majka priroda udesila...a znas zasto je to tako? Pa zato sto himen raste i razvija se tokom celog zivota, dok se ne probije, i sto si starija, on je sve jaci i tezi za probijanje...otuda mnogo krvi.
Ako jos bude krvarilo, ne plasi se, to je zbog toga, ni zbog ceg drugog...Veruj mi jer smo devojka i ja imalo isti problem, ali bas isti :)
NE BRINI, OPUSTI SE I UZIVAJ!!!

e, a poshto ti je u secanju sveze...a cesto se javlja to pitanje
kako je bilo 1. put, je l bilo O=RUK ajmo sada gurraaaaaj
ili si se napalila i uslo samo
nemam pojma sramota sto pitam al kao...
moze li neki detalj
ili bolje ne pitati
da da bolje i ja da odem u skolicu

Back