Ah,kako je pukao ovaj forum!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vanesssa56:
Ako mene pitate "KAKO JE PUKAO OVAJ FORUM" prilazem sliku:
nuclear_explosion.jpg
i kazem OVAKO
ma puko je ko himen samo sto bas ne mogu da stavim tu sliku ...

Kakvi su clanovi, takav je i forum... ;) nekada je ovde covek mogao bas dobro da se provede i prekrati dokonicu i nerad na poslu... :D a sada, ponekad svratim cisto iz nostalgijskih razloga.. novi clanovi su dosadni i nimalo me ne inspirisu... uglavnom neka zabludna decurlija... stari clanovi dolaze po cistom automatizmu i potpuno su bezidejni i smoreni... sve se pretvorilo u jedno beskrajno sivilo koje ubija covekovo raspolozenje istog trenutka kada se uloguje.. :D iole pametni ljudi su davno zbrisali odavde i verovatno trose vreme na neki drugi nacin... a sto se mene tice, svaka promena u odnosu na ovo je veoma dobrodosla...

Steffan:
Kakvi su clanovi, takav je i forum... ;) nekada je ovde covek mogao bas dobro da se provede i prekrati dokonicu i nerad na poslu... :D a sada, ponekad svratim cisto iz nostalgijskih razloga.. novi clanovi su dosadni i nimalo me ne inspirisu... uglavnom neka zabludna decurlija... stari clanovi dolaze po cistom automatizmu i potpuno su bezidejni i smoreni... sve se pretvorilo u jedno beskrajno sivilo koje ubija covekovo raspolozenje istog trenutka kada se uloguje.. :D iole pametni ljudi su davno zbrisali odavde i verovatno trose vreme na neki drugi nacin... a sto se mene tice, svaka promena u odnosu na ovo je veoma dobrodosla...
Kazes :"nekada je ovde covek mogao bas dobro da se provede"
- Pa i nije neko mesto za provod.
Takodje:"iole pametni ljudi su davno zbrisali odavde i verovatno trose vreme na neki drugi nacin"
- Dakle imaju VREMENA i novca, pa sigurno idu da traze sponzore.

Predlazem da i ti uradis slicno.

dakle... ovo je ekstra... :) znaci... nista lakse od toga... sad je vec nekoliko ljudi iz te nekadasnje ekipe i eto nama osvezenja... uputite ovu omladinu... to me podseti na neke koji kazu: ako im mi ne obezbedimo dobar zivot, pa zasto onda mi zivimo? mislim... kako je to cesta stvar kod ljudi... isto kao selektori... oni bi sve mnogo bolje... a u stvari samo pljuju... e, jel mislite vi da bi svi navijaci trebali da se klanjaju Klementeu samo zato sto se pojavio i nasmejao? a da li stvarno bilo ko i misli da je nekoga briga kako je bilo nekad? danas se ljudi drugacije zezaju... a mozda je i stvar da smo samo malo stariji... pa nam je zao... pa nisam ja dosao, 'de da se vratim? kome pripada ovaj forum uopste?

Steffan:

eheeheeej, legendo... sha cesh ti u ovom chabru opet...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back