bufla
Veoma poznat
- Poruka
- 13.576
posmatra iz mrakavanesssa56:Ma, pratim ja ovaj forum... godinama.![]()

ili neki drugi user hmm..... ko li bi to mogo da bidne :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posmatra iz mrakavanesssa56:Ma, pratim ja ovaj forum... godinama.![]()
ma puko je ko himen samo sto bas ne mogu da stavim tu sliku ...vanesssa56:Ako mene pitate "KAKO JE PUKAO OVAJ FORUM" prilazem sliku:i kazem OVAKO![]()
Ti mi licis na nekog "PROBADACA" himenova !W.A.S.P.:ma puko je ko himen samo sto bas ne mogu da stavim tu sliku ...
vanesssa56:Ti mi licis na nekog "PROBADACA" himenova !
ZVATI ADMINISTRATORA!
Kazes :"nekada je ovde covek mogao bas dobro da se provede"Steffan:Kakvi su clanovi, takav je i forum...nekada je ovde covek mogao bas dobro da se provede i prekrati dokonicu i nerad na poslu...
a sada, ponekad svratim cisto iz nostalgijskih razloga.. novi clanovi su dosadni i nimalo me ne inspirisu... uglavnom neka zabludna decurlija... stari clanovi dolaze po cistom automatizmu i potpuno su bezidejni i smoreni... sve se pretvorilo u jedno beskrajno sivilo koje ubija covekovo raspolozenje istog trenutka kada se uloguje..
iole pametni ljudi su davno zbrisali odavde i verovatno trose vreme na neki drugi nacin... a sto se mene tice, svaka promena u odnosu na ovo je veoma dobrodosla...
Steffan:Kakvi su clanovi, takav je i forum...nekada je ovde covek mogao bas dobro da se provede i prekrati dokonicu i nerad na poslu...
a sada, ponekad svratim cisto iz nostalgijskih razloga.. novi clanovi su dosadni i nimalo me ne inspirisu... uglavnom neka zabludna decurlija... stari clanovi dolaze po cistom automatizmu i potpuno su bezidejni i smoreni... sve se pretvorilo u jedno beskrajno sivilo koje ubija covekovo raspolozenje istog trenutka kada se uloguje..
iole pametni ljudi su davno zbrisali odavde i verovatno trose vreme na neki drugi nacin... a sto se mene tice, svaka promena u odnosu na ovo je veoma dobrodosla...
Apsolutno:VisionOfDisorder:eheeheeej, legendo... sha cesh ti u ovom chabru opet...
vanesssa56: