Juče me uhvatili sinusi, čim je malo svežiji vazduh uveče meni se zapuši nos i prorade sinusi. Odem do mora ušmrčem morsku vodu to malo počne da gori, kinem 20 puta i sinusi popuste. Tako nekoliko puta u toku dana i budem ko nov.
Trebao da se vidim sa drugarom to veče i lepo mu kažem sinusi, kijam, morska so i kako nam je to porodično.
Onda je usledila prvo panika i histerija pa agresivno sto puta da se testiram do na kraju psovanja i vređanja. Uredno sam mu rekao da imam problem sa sinusima baš da bih izbegao bilo kakav nesporazum.
Pre jedno 10 dana sam gledao poljaka koji baca masku, gura stolice po kafiću i viče **** mi se za koronu ja sam vakcinisan.
Prijateljicu koja je vakcinisana i sedi zatvorena u stanu skoro dve godine nisam je video nijednom ( a išli smo da joj bacamo đubre koje ona izbaci ispred vrata) ugl samo ponavlja vakcinacija, korona, blablabla.
Čujem se sa ženom juče i kinem u toku razgovora a ona mi kaže nemoj da dolaziš i zalupi slušalicu. Iako sam u totalnoj vukojebini gde sad nema žive duše niti izlazim jer nema gde. Jedino od lije zeke i mede mogu da dobijem koronu.
Ne gledam srpsku televiziju očigledno da šire opasnu histeriju kada su ljudi ovako poludeli?!??