Agresija u doba korone

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
Juče me uhvatili sinusi, čim je malo svežiji vazduh uveče meni se zapuši nos i prorade sinusi. Odem do mora ušmrčem morsku vodu to malo počne da gori, kinem 20 puta i sinusi popuste. Tako nekoliko puta u toku dana i budem ko nov.

Trebao da se vidim sa drugarom to veče i lepo mu kažem sinusi, kijam, morska so i kako nam je to porodično.

Onda je usledila prvo panika i histerija pa agresivno sto puta da se testiram do na kraju psovanja i vređanja. Uredno sam mu rekao da imam problem sa sinusima baš da bih izbegao bilo kakav nesporazum.

Pre jedno 10 dana sam gledao poljaka koji baca masku, gura stolice po kafiću i viče **** mi se za koronu ja sam vakcinisan.

Prijateljicu koja je vakcinisana i sedi zatvorena u stanu skoro dve godine nisam je video nijednom ( a išli smo da joj bacamo đubre koje ona izbaci ispred vrata) ugl samo ponavlja vakcinacija, korona, blablabla.

Čujem se sa ženom juče i kinem u toku razgovora a ona mi kaže nemoj da dolaziš i zalupi slušalicu. Iako sam u totalnoj vukojebini gde sad nema žive duše niti izlazim jer nema gde. Jedino od lije zeke i mede mogu da dobijem koronu.

Ne gledam srpsku televiziju očigledno da šire opasnu histeriju kada su ljudi ovako poludeli?!??

Ja ne gledam niti slusam to za koronu, smaraju i previse
I u kolima na radiu znaju da se pojave vesti pa ja odmah presaltam na drugu stanicu
Ali da smaraju, stvarno samaraju i samo zastrasuju i ponavljaju jedno te isto
Mislim da se stvara veliki pritisak na psihi coveka i dolazimo u poziciju da ne znamo sta je zapravo tacno

Ja srecom nemam u okruzenju takvih histericnih i isprepadanih, svi su odrasli ljudi sa mozgom. Pogotovo sto i sam imam decenijama problem sa sinusima i svi to znaju, niko se i ne obazire na to.
Nego kolega, mene njihova histerija podseca na kolegu koji mrzi nemacka auta i autoplaceve? :D Karma is a bich...

Poslednja izmena:
Tu postoji logička greška, naime ako vas neko pita "Mars ili Snickers" i vi kažete "Mars," ne znači da bi pri izboru "Eksplodiranje planete Zemlje ili Snickers" vaš izbor ponovo bio protiv Snickersa.

Zbog toga je trebalo odmah 2020. ići na nikakve mere, jer to što bi pomrlo određeni broj ljudi, ne znači da je alternativa bila bolja

Besmisleno ali je to ona tako fiksirala. Inače zuji poslom po ceo dan sa maskom i kada sednemo u auto odma natakne masku. Osećaj ko da se vozim sa kn95 patkom :lol:

Definitivno su ljudi odlepili ja realno držim distancu i idem u nabavku jednom u 15 dana posle povremeno dokupim povrće na otvorenoj tezgi kod prijatelja. Sve ostalo je online.

Ja sam i pre korone mrzeo kad mi neko dise za vrat i reagovao. Postujem tudji prostor, postuj moj. Sad nista i nisam menjao osim maske koju nosim kad sam van kontrolisane okoline, posto cesto letim pa se mlatim po aerodromima, taksi, hoteli, autobusi ponekad... Nisam ni smanjivao ni sirio krug ljudi sa kojima se srecem van posla, skoro svi su takvi i velika vecina nas je vakcinisana.
A ima ljudi koji bas idu u krajnost, to nije zdravo za psihu, a i za dalji zivot. Nije njima lako, iskreno.

Ja srecom nemam u okruzenju takvih histericnih i isprepadanih, svi su odrasli ljudi sa mozgom. Pogotovo sto i sam imam decenijama problem sa sinusima i svi to znaju, niko se i ne obazire na to.
Nego kolega, mene njihova histerija podseca na kolegu koji mrzi nemacka auta i autoplaceve? :D Karma is a bich...
Tu gresis....
Evo tema ti je dovoljna da okupis odmah 10 ljudi koji su svi potencijalni ucesnici tvojih buducih prica.

Ispod 1% ljudi ima sposobnost da budu ljudi, ostalo je ..........khm...

Drugima nece biti jasno , ali da pojasnim mariu...
Samo saznanje da je 99% ljudi na boli me tuki standardu je dovoljno da drzi 99% ljudi u rezimu stoke prema drugima, znaci stabilno stanje i da od 1% pretvori bar 80% u neku izmedju varijantu, znaci oprezne zbog stocnog fonda , jer su videli bar jednom zensku koja kaze ebemi se sto imam std, ebe mi se veceras i slicno ponasanje...

A da ne pricam u Srbiji gde seljak tj 100% populacije jasno kaze, ma ebe mi se za koronu, ima da dominiram i da se zezam jer mi se zeza..

Juče me uhvatili sinusi, čim je malo svežiji vazduh uveče meni se zapuši nos i prorade sinusi. Odem do mora ušmrčem morsku vodu to malo počne da gori, kinem 20 puta i sinusi popuste. Tako nekoliko puta u toku dana i budem ko nov.

Trebao da se vidim sa drugarom to veče i lepo mu kažem sinusi, kijam, morska so i kako nam je to porodično.

Onda je usledila prvo panika i histerija pa agresivno sto puta da se testiram do na kraju psovanja i vređanja. Uredno sam mu rekao da imam problem sa sinusima baš da bih izbegao bilo kakav nesporazum.

Pre jedno 10 dana sam gledao poljaka koji baca masku, gura stolice po kafiću i viče **** mi se za koronu ja sam vakcinisan.

Prijateljicu koja je vakcinisana i sedi zatvorena u stanu skoro dve godine nisam je video nijednom ( a išli smo da joj bacamo đubre koje ona izbaci ispred vrata) ugl samo ponavlja vakcinacija, korona, blablabla.

Čujem se sa ženom juče i kinem u toku razgovora a ona mi kaže nemoj da dolaziš i zalupi slušalicu. Iako sam u totalnoj vukojebini gde sad nema žive duše niti izlazim jer nema gde. Jedino od lije zeke i mede mogu da dobijem koronu.

Ne gledam srpsku televiziju očigledno da šire opasnu histeriju kada su ljudi ovako poludeli?!??
:lol:
tako je ti koji ceo dan gledaju TV
i plase se prehlade :aha:
naravno da ce biti agresivni posle vise od god dana trovanja psihe
i tela
To je i cilj globalista - citaj satanista
da podele ljude i da se ovi potru medjusobno
i eto depopulacije
malo vakcinama malo trovanejm malo ubijanjem u kovid bolnicama
malo trgovina organima i milina im :aha:
Ko vidi siru sliku ne plasi se

Izgleda da je njima alternativa da pomre i poludi što više ljudi u što dužem roku kako bi se zdravstveni sistem potpuno rasteretio kao da nema nikakvog posla čak ni običnih pregleda koji su otkazani. Ići kod doktora zbog nečega je SF!
Tako je...
Zamisli pre kada je vladao grip koga sad nema
da su svi koji imaju grip jurili u bolnice
pa pukao bi zdravstveni sistem odavno
a ne lece teske bolesnike za njih nema mesta
nego prehl;adjene drze u bolnicama
i ubijaju ih respiratorima
ko je glup nek ide na klanje

Poslednja izmena:

Back