Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ti sad pricas bas kao Cheku, i on je sve vreme naglasavao kako je ratovao protiv Milosevica. Tema je Cheku na HRT-u, tj. ono sto je on rekao na televiziji, mogla je to biti bilo koja, mozda i RTS, mozda cak i ne bi bilo lose da se pojavi na RTS-u
Aha...jel to ona fora"pruzanja ruke pomirenja"?
Shta ti kao hocesh da kazesh,da je taj terorista kao u pravu,pa treba i preko nase televizije da nam shiri propagandu albanskih narko-kartela?
Aha...jel to ona fora"pruzanja ruke pomirenja"?
Shta ti kao hocesh da kazesh,da je taj terorista kao u pravu,pa treba i preko nase televizije da nam shiri propagandu albanskih narko-kartela?
Ја никако не могу да схватим неке избеглице из Хрватске...Толико пате што су отишли оданде,и жале за Хрватском,а смрадови су их ладно од*ебали и још ко зна шта би урадили да су могли и стигли.Треба према њима зид,као што је направио Израел према Гази.8-)
Konačno da nađem vremena da dodam koju...
Da, mene je najviše zabolelo što čovek koji jeste osvedočeni zlikovac može Srbiju da trpa kako hoće (i to ne samo on, može ko god hoće). Naime, na pitanje novinara šta za njega (Čekua) znači rat, on reče da je za svakog vojnika rat očekivana, normalna pojava (ne znam onda kog đavola postoje vojske i kad nema ratova), a onda taj isti ratnik kaže kako je Srbija neutemeljena država kad odgovara na pitanje kako se osećao kad su ga u Ljubljani uhapsili po optužnici iz Srbije.
Ma kakav vojnik?! Ta baraba, pobegulja i dezerter iz JNA sebe stalno tako titulise (a nazalost nije jedini).
U pitanju je obican terorista, razbojnik i vodja gerilskih bandi i u hrvatskoj, i na Kosovu, nikakav 'vojnik'.
A jeste zalosno sto poternice koje izdaje ova drzava, neke druge drzave jednostavno ignorisu...
Nazalost, Salvantis, nasa drzava nas je doterala dotle da svako moze da nas pljuje i omalovazava jer, eto, ni sto dana od izbora mi nemamo sposobne politicare da oforme vladu. Zato sad svako moze da kaze kako nismo nikakva drzava i, sto je najgore, u pravu je.
A za Chekua i slicne... nemam komentar. Ono, kao sto rekoh, pas s maslom ne bi pojeo.
Pa to shto je nahsa drzava u rasulu nije i ne moze biti opravdanje za teroriste kao Cheku...a van svih oblandi to je poenta koju ti zelish da "izgurash"kao fol sushtinu njegovog intervjua.Takva vrsta"logike"je krajnje indikativna i samo je na korak od opravdavanja tudjeg zlochina na veoma malouman i licemeran nachin.
A i dalje mi nije jasno koja bi bila svrha tog tvog predloga da se npr.pojavi na RTS-u...mozda dechiji horor-program...Srpska strava u ulici brestova?