AGILITI

Super slike Ljiljo. Jos manje od nedelju dana pa CACIB. Jedva cekam...
da li neko mozda zna koliko je prijavljeno pasa?

Išla sam na sajt ali tamo nema osim sudija ničega. Ne jedemo do utorka. Niko u kući ne jede tako da ima da budemo sa načisto praznim crevima. Ako počnu moji momci da se sapliću na poligonu da znate da im je pao šećer.:dash:

Pa što ne zovete ovaj naš klub. Možda će oni moći nešto da organizuju. Nešto kao istureno odeljenje. Dresere imate pa mogu oni da otvore u okviru neke odgajivačnice. A onda se takmiči Beograd i Niš:idea:
Lele, što bi to bilo lepo:super:

Nema ništa od toga.
Ovde je sada naročito in imati cane corso ili bandoga što opakijeg izgleda prošetati ga kroz grad i to je to.:sad2::sad2:

A kazite mi, molim vas lepo, ima li nekog ogranicenja u pogledu velicine psa koji moze da trenira sa vama? Mislim, moja kuca je jako aktivna, voli da se penje po zidovima, zavlaci u kojekave rupe i uopste je jako 'istrazivackog" i zivog duha. Ali ona je mala, malena ...:think:

Ako pogledate nase slike na predhodnim stranama mozete videti da i mi imamo male pse u klubu. Za ovaj sport ne postoje nikakva ogranicenja svi se mogu takmiciti.
Postoje 3 kategorije za male srednje i velike pse.

Pa onda se vidimo tamo sa NenaBG i 011aleks. Divno je, smešno, rasterećujuće. Izadjete opušteni a mnogo toga naučite. Pas vam nauči (a i vi) pravilno da radi i da sluša a mnogo je lakše kada vidi da i drugi psi to isto rade. Tako psi mnogo bolje i lakše nauče. I svi su pitomi i mešanci, dobermani, šnauceti, malinoi, nem.ovčari, lovački, rotovi. Super je.:D

Zaista zelim da to probamo, samo me strah jer je Zone jako mala, a i plasi se velikih pasa. Mozda kad jos malo odraste, na prolece? A videcu da ja dodjem sama jednom, cini mi se da bih to mogla jako da volim :)

Zaista zelim da to probamo, samo me strah jer je Zone jako mala, a i plasi se velikih pasa. Mozda kad jos malo odraste, na prolece? A videcu da ja dodjem sama jednom, cini mi se da bih to mogla jako da volim :)

Ovo ti je idealna prilika da je oslobodis straha,jer sto je starija sve ce ti biti teze,a u klubu su ljudi koji umeju sa psima,taman dva udarca odjednom.

E pa, vidis, mozda ste vas dve i u pravu, verovatno i da jeste. Zone ima sada punih 8 meseci, 3-4 kg i veoma zivahan temperament. Uostalom, nista me ne kosta da probam. Sad cu da odem da uzmem podatke sa sajta ovog kluba, da vidim adresu, termine i kontakt, pa da vidimo ... dok je jos lepo vreme:ok:

NenaBG,

Vilus je u pravu. Ako se plaši lakše je sada dok je mala. jedini način da je oslobodiš straha je da bude u gomili pasa, normalno sve postepeno. Poligon je ogradjen žicom pa možete stati sa spoljne strane i gledati, pa kasnije da udjete i da stanete pored ograde, pa par koraka unutra i tako malo po malo. Drugo tamo se psi ne igraju jer da se igraju od treninga i dresure ništa. Pas je pored vas ako se odmarate ili ne radite ništa. Tako vežba da leži pored gazde i da kulira ostale pse. Ali svakog možete pomaziti jer su pitomi bez obzira da li su mali ili veliki. Nekada i pustite psa sa povodca ali ga morate kontrolisati da ne ometa druge. Sve u svemu jako je lepo, poučno, interesantno i smešno:super:

Back