Agenda jedenje kukaca

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
Gospodari novca vlasnici centralnih banaka na zapadu i njihovi satrapi poceli su da nas uvjeravaju kako treba jesti kukce. .Po nekim info koje su procurele sa sa njihovih okupljanja Bilderberg grupe i svjetskog ekonomskog foruma oni vjeruju da imamo previse sloboda i da trosimo previse resursa.
Oni nas vide kao stoku i plase se revolucije posebno u SAD. Zato zele da ogranice svaki aspekt nasih zivota, takodjer zele da trosimo daleko manje resursa.
Tu na scenu dolazi agenda jedenja kukaca.

Slave osobe jedu kukce pred kamerama. Novinar pisu clanke koji propagiraju jedenje kukaca kao neizbjeznost. Skole tjeraju djecu da jedu kukce na nastavi. Evo nekoliko primjera.

Da li ćemo zbog klimatskih promena uskoro početi da jedemo insekte? 20.01.2021​

https://www.danas.rs/zivot/da-li-cemo-zbog-klimatskih-promena-uskoro-poceti-da-jedemo-insekte/

Јестиви инсекти смањују ризик од рака 17.07.2019​

https://www.rts.rs/magazin/nauka/3593557/jedenje-insekata-smanjuje-rizik-od-raka.html

Insekti zdraviji od šnicle 14.10.2015​

https://www.021.rs/story/Zivot/Zdravlje/119964/Insekti-zdraviji-od-snicle.html

Sta stoji u pozadini ove agende i zasto zele da promijenimo nasu ishranu ?

Pa sta ako neko jede insekte? Neka jede i g0vna sto se mene tice, kakve to veze ima sa mnom?

Cega se vi tacno bojite?

Бојимо се да светска суперкласа , која ово пропагира и даље једе бифтеке, бутеве бацају псима, а ми ћемо јести нездрави замашћени чипс од инсеката...

Ja imam neku svoju teoriju zasto zele da jedenje mesa postane drustveno neprihvatljivo
Mislim da ima veze sa strahovima gospodara novca , bankarske oligarhije strah od gubitka vlasti i revolucije zato nas tjeraju da jedemo insekte i planiraju klimatsko zatvaranje u 15 minutnim gradovima
Meso je hrana koja utice na agresivnost a poznato je da narodi kojima se jevrejski bankari i metuzalemi dive japanci,kinezi zbog poniznosti i poslusnosti jedu mnogo insekata
Ovo je samo moja teorija zasto zele da nam zabrane da jedemo meso i natjeraju nas da jedemo insekte ali da cujem vas
Sta vi mislite

Бојимо се да светска суперкласа , која ово пропагира и даље једе бифтеке, бутеве бацају псима, а ми ћемо јести нездрави замашћени чипс од инсеката...

Бориш се против "агенде" тако што служиш срндађа оном твом лудом пријатељу са квадрата.

Види, никада од великог праска па на овамо, месо није било доступније обичном пучанству, и никада се више није производило, а трошкови прозводње меса нису мали, јер све те живуљке треба нахранити и напојити, да бисмо могли да их једемо. Производња меса расте из дана у дан. Ускоро ће и разни бангладештанци моћи сваки дан, као и ми, да једу месиште.

Зато сте досадниса тим идејама да неко хоће да вас побије и направи златну милијарду, или да вас 'рани бубарусима и бубашвабама.

Досадан си...бела раса изумире од вас неспособних шмокљана... :kafa:

Бела раса (, нарочито такви као ти) је спремна на самоуништење...

Ај, сад у шпајз на једно плакање...

Их...Мистић, а зашто мене лично прозиваш, кад сам ја типичан пример квалитетног примерка беле расе?

Мислим да сте ви, бојажљиви, управо опасност која прети белој раси.

Sta stoji u pozadini ove agende i zasto zele da promijenimo nasu ishranu ?
ako te zanima pozadina gledaj sta se desava u holandiji koja je poljoprivredna zemlja u najboljem smislu te reci i gde po direktivi bolesnika iz usa preko placenih morona iz brisela svesno im unistavaju gazdinstva stvarana godinama. sve je u funkciji nsp-a...

1678879724621.png

Palačinka napravljena od brašna kukaca. Vrlo ukusno jelo.

U tvom svetu mašte, da.

Ti uopšte ne umeš da se raspravljaš dok sam ne izmisliš neku debilnu teoriju da bi je kasnije sam i napadao.
otkud sad toliki gnev i vredjanje?
sta fali, jedi buba svabe, imaju belancevina jel ti neko brani? slatko ti kad onako krckaju pod zubima, a?

sa takom ishranom ces verovatno dotaknuti duhovno nebo sagovornika, kao sa pomenutom teorijom koju si amaterski promovisao jer nemas pojma o materiji.

Zavisi koji, neki su jestivi.

Isto kao i pečurke - neke su jestive a neke i ne baš.
нек једе ко шта хоће, ал говедину и крметину ми не дирајте!

Досадан си...бела раса изумире од вас неспособних шмокљана... :kafa:

Бела раса (, нарочито такви као ти) је спремна на самоуништење...

Ај, сад у шпајз на једно плакање...

"нега деце по др. споку" је корен свега
скоро ЦЕО запад је та књига претворила у БЕЗОСЕЋАЈНЕ људске љуштуре.

Back