Agenda 21

joj walburga..... :(
sta ima glupo u tome, zar stvarno mislis da bi sedeli skrstenih ruku 5,5 milijarda ljudi da znaju da im zaista preti opasnost...? Ako tako mislis onda ne treba pricati o gluposti.... :/
pa zavere su j*t svakodnevnica....to se desava u korist nekih odredjenih ljudi koji su u stanju da kontrolisu takve zavere....recimo....jedan glup i banalan primer...ubistvo Djindjica je bilo sta drugo nego zavera...? Ali te vase zavere sa illuminatima i reptilima su smesne bre...ne razumem kako uopste inteligentan covek moze da veruje takvim stvarima....procitas nesto sto te zaintrigira i odmah poverujes u to....boze....

SPOMINJES BOGA
"ne razumem kako uopste inteligentan covek moze da veruje takvim stvarima....procitas nesto sto te zaintrigira i odmah poverujes u to"
e moj brate srbine(ili sta vec)ako ti smeta da slusas o iluminatima zamisli nas kao jednu novu veru onda moras da nas postujes kao tako, a ne da kazes da pricamo gluposti jer bez dokaza nista se nezna isto kao i za boga zar ne :per::klap:

Mislim da ti razmisljanje nije potpuno pravilno.
Sta bi ti,na primer,sad uradila kad bi dosla do sigurnog i proverenog saznanja da postoji velika zavera da se istrebe recimo sve vere osim jedne?
Kako bi reagovala?
Kako bi to izmenilo tvoj svakidasnji zivot?
Kako bi uopste uspela da napravis razliku????

Предлажем ти да узмеш велику и дебелу лењирчину и да помоћу њега усмериш мој мозак у одговарајући правац размишљања. Слободно забоди и шестар за бољу ротацију уколико будеш хтео да га контролишеш.
Ја знам за ту заверу, знам да ће у будућности постојати само једна религија и да ће се све остале укинути.
Никако, прихватила бих то јер бих била принуђена као и сви остали. Не би ми представљало проблем и из разлога што не врејум ни у шта, никоме нисам одана.
Уколико би уклјучивало и неке друштвене промене, свакако да би изменило, али у духовном смислу - никако.
Између чега разлику???

SPOMINJES BOGA
"ne razumem kako uopste inteligentan covek moze da veruje takvim stvarima....procitas nesto sto te zaintrigira i odmah poverujes u to"
e moj brate srbine(ili sta vec)ako ti smeta da slusas o iluminatima zamisli nas kao jednu novu veru onda moras da nas postujes kao tako, a ne da kazes da pricamo gluposti jer bez dokaza nista se nezna isto kao i za boga zar ne :per::klap:

ne to je kao uzreciaca :/ nisam mislio nista posebno kada sam spomenuo boga...ne boj se nikakva zavera se ne krije iza toga....hehe pa da ja vas i dozivljavam kao veru....
gomila napisanih stvari bez dokaza, koje te odvajaju od svakodnevnog zivota i zaglupljuju :)

sta ona recenica znaci? :/
zar ima dokaza za bilo koju religiju? Dokaze podrazumevam kao naucni dokazi a ne "ja sam cuo, video, ja mislim...." u veri se i ne traze dokazi zar ne? ;)

Poslednja izmena:
joj walburga..... :(
sta ima glupo u tome, zar stvarno mislis da bi sedeli skrstenih ruku 5,5 milijarda ljudi da znaju da im zaista preti opasnost...? Ako tako mislis onda ne treba pricati o gluposti.... :/
pa zavere su j*t svakodnevnica....to se desava u korist nekih odredjenih ljudi koji su u stanju da kontrolisu takve zavere....recimo....jedan glup i banalan primer...ubistvo Djindjica je bilo sta drugo nego zavera...? Ali te vase zavere sa illuminatima i reptilima su smesne bre...ne razumem kako uopste inteligentan covek moze da veruje takvim stvarima....procitas nesto sto te zaintrigira i odmah poverujes u to....boze....

Молим те, молим те да убудуће када читаш неке коментаре упућене мени да их ти не копираш. Неко је реко да ја верујем свему што прочитам, потом неко то опет каже, потом неко други то поново понови.
Понестају вам прави аргументи, ако не моежш нешто конкретно да ми кажеш и да ме питаш - боље ме заобиђи.

Молим те, молим те да убудуће када читаш неке коментаре упућене мени да их ти не копираш. Неко је реко да ја верујем свему што прочитам, потом неко то опет каже, потом неко други то поново понови.
Понестају вам прави аргументи, ако не моежш нешто конкретно да ми кажеш и да ме питаш - боље ме заобиђи.

ops...izvini nisam znao da je to neko vec rekao...stvarno...a i nije bilo upuceno samo tebi vec svima koji to rade :)

ne to je kao uzreciaca :/ nisam mislio nista posebno kada sam spomenuo boga...ne boj se nikakva zavera se ne krije iza toga....hehe pa da ja vas i dozivljavam kao veru....
gomila napisanih stvari bez dokaza, koje te odvajaju od svakodnevnog zivota i zaglupljuju :)

sta ona recenica znaci? :/
zar ima dokaza za bilo koju religiju? Dokaze podrazumevam kao naucni dokazi a ne "ja sam cuo, video, ja mislim...." u veri se i ne traze dokazi zar ne? ;)

Не тражиш у вери доказе. Наравно да не. Али ми овде и сада говоримо о заверама које су око нас и које не можемо лако да приметимо... вера је само успутнп поменута ствар. Не знам пуно, али помоћу ње се најбоље затупљују људски умови, најлакше се обогати човек и шта све још не... Није вера ништа лепо и племенито - по мом мишљењу. То су компликоване ствари не вреди о њима овако расправљати. Ми немамо појма ни о чему - а неки баш се труде да верују у то. :dontunderstand:

Agenda 21
deklaracija o namerama i obavezivanje na odrzivi razvoj u 21. veku. Na oko 500 stranica nalazi se 40 poglavlja - od teme siromastva, zastite atmosfere, suma, vodenih resursa, preko zdravstva, poljoprivrede, ekoloski zdravog upravljanja biotehnologijom do pitanja odlaganja otpada. Novitet u odnosu na druge dokumente Ujedinjenih nacija predstavlja izricito priznavanje uloga "bitnih grupacija", kao sto su zene, deca i omladina, poljoprivrednici i preduzetnici. Od 1992. godine, pa nadalje, Ujedinjenih nacije su pocele da sve vise racunaju na ulogu ovih grupacija u svojim programima, za razliku od prethodne prakse koja je iskljucivala sve aktere osim nacionalnih vlada i nekoliko favorizovanih posmatrackih organizacija.

To su rekli a ovo se radi;

Poslednja izmena:
Погледала малопре први део, ништа ново... масонска пирамида, билдерберг.орг на крају филма... :neutral:
Дају нам да видимо оно шта ће нам учинити. Постоји пар разлога зашто:
1. да схватимо да ће бити тако и то да прихватимо;
2. да нас заплаше;
3. да нам скрену пажњу са нечег другог на чему раде;
:think:

Back