Agencije za avio karte

Nemaju svi internet, ili ne znaju da ga koriste :)

Isto kao da pitas zasto onda postoji novcanica kada sve mozes da platis i da kupis preko interneta, odnosno sa karticom :)
А шта је са резервисањем хотела. Директно звати хотел и резервисати, или резервисати преко сајтова типа booking.com?

А шта је са резервисањем хотела. Директно звати хотел и резервисати, или резервисати преко сајтова типа booking.com?

Kako si na primer, rezervisao hotel 1965 godine ? Opet kazem da je internet samo " pomoc " pri svakodnevnim problemima, te olaksava mnoge poslove, i stedi vreme, ali nije prioritet.

Моје питање је било директно не везано за тему о авио агенцијама. Што би рекли оф топик. Ако имаш савет одговори. Хоћу да резервишем хотел у иностранству, на другом континенту. Раније сам директно резервисао на сајту одређеног хотела, а говоре ми да је боље ићи на букинг.ком сајтове, па тражим савет шта је боље.

Poslednja izmena:
Моје питање је било директно не везано за тему о авио агенцијама. Што би рекли оф топик. Ако имаш савет одговори. Хоћу да резервишем хотел у иностранству, на другом континенту. Раније сам директно резервисао на сајту одређеног хотела, а говоре ми да је боље ићи на букинг.ком сајтове, па тражим савет шта је боље.

Aha, izvinjavam se, nisam shvatio da si pitao direktno.Pa vidi ako nisi imao losa iskustva sa rezervisanjem mesta direktno preko sajtova hotela, ne vidim zasto bi menjao to...Ali nisam kompetentan da ti odgovorim na to pitanje jer nisam imao nikakva iskustva sa tim :)

Imam jedno pitanje koje me bas zanima.

Zasto postoje sve te silne agencije za prodaju avio karata?

Zasto bih zvao, cimao se i isao do njih ako jednostavno mogu sam da kupim kartu preko interneta iz topline svog doma...

Pre svega, ne postoje "silne agencije za prodaju avio karata", to su turističke agencije, koje uz ostale usluge prodaju i avio karte.

Svako radi ono što zna ili želi, pa je tako i sa vlasnicima agencija.

Po tvojoj ligici, ne bi trebalo ništa od trgovinskih marketa da postoji, jer se sve može naručiti preko neta ?
Zašto da idem i malo prošetam kad mogu to da uradim iz svoje fotelje ? :lol:

Hoće li se ljudi u budućnosti uopšte kretati ili će sve biti uz komp ?

Back