Агенције и агенти за манекене, фотомоделе, глумце и таленте

Da se odmah razumemo. Ovde ćemo govoriti o onim nepoštenim agencijama i pojedincima koji se na nepošten način bogate pri tome povređujući decu i mlade i možda ih zauvek odbijaju od željenih zanimanja za koje imaju dara.
Prevra počinje tako što se izda oglas u novinama ili na radiju gde se traže talenti, glumci, pevači, manekeni ili se traže glumci za film koji se upravo snima.

U oglasu je dat broj telefona koji možete da zovete i tamo ćete dobiti sve potrebne informacije.

Posle poziva pozovu Vas da dođete na određeno mesto ili Vam traže da pošaljete svoju biografiju sa slikom.

Posle budete pozvani na razgovor i tamo Vam kažu da ste Vi prava osoba za njih, da Vas očekuje odlična budučnost, da su upravo tražili takvu osobu ... i sve najlepše.

Kad Vas dovoljno uljuljkaju u priče o uspehu, slavi i velikoj lovi onda Vam kažu da treba da uplatite nešto od sledećeg:

-za dodatne časove glume ili manekenstva

-za fotografije koje mogu da urade samo njihovi fotografi

-da Vas ubace na listu (mito)

-da Vaše slike budu u njihovom magazinu

-da pošalju Vaše slike najpopularnijim svetskim agencijama

-upis u registar

- Upis na kurseve koji su Vam neophodni

-Papirologiju bilo koje vrste

Ma o čemu se radilo VI MORATE DA PLATITE NEŠTO i to unapred.

Ako se i pobunite protiv plaćanja oni će da Vam objašnjavaju kako je ovo skup posao, kako sve košta i ako ne želite da budete popularni.. molim ! Imaju drugi koji hoće.

Ajde Vi recite svom detetu da nećete platiti 20,50 ili 100 Evra (nekada i nekoliko hiljada) da postanu slavni.

Ako ne platite, nikada Vam Vaša deca neće oprostiti što ste im uništili budučnost.
U ovoj prevari se manipuliše decom a ne roditeljima (roditelji su samo kolateralna šteta jer moraju da plaćaju) i zato je ova prevara uvek uspešna.

Oni koji imaju potrebu da budu slavni; šta god ta kovanica pod nebom značila :eek:; sasvim zaslužuju da ih se prevesla, na koji god način.

Pod tim podrazumevam i decu i roditelje.

Nijedan pametan roditelj neće, kao prvo, odgojit debila kojem je glavni cilj u životu izigravat anoreksične vešalice po pistama ljudi uvrnute sexualnosti; i nijedno iole razumno dete - a što je u vezi s malopre pomenutim odgojem - neće gajit take kretenske pretenzije.

Svi ostali nek žanju šta su sejali.

Ovo me asocira na lamente nad siroticama koje su nasele na priče o slavnoj karijeri po italijama i saudijskim arabijama a završile u belom roblju. Imala sam 17 godina kad mi je ljigav tip prišao u diskoteci i dao vizitku sa željom da ga nazovem jer drži agenciju za manekene i u meni prepoznaje potencijal. Što nije značilo ništa osim da mi je 17, i da imam plavu kosu do dupeta.

Ja nisam završila na pločnicima Rima da k.urvanjem zarađujem svoj hleb nasušni i gajim nadu kako će mi skotovi, zaradim li dovoljno, vratiti pasoš.

Pa stoga nemam nikakvog razumevanja za one koji nasednu na istu priču i završe u haremu.

Nekom glava služi za ogledanje, a nekom da misli.

Back