Milos Prodanovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Ja sam 06 i neka devojka 010 oce da bide samnom, ona puni 14 u oktobru. Kako da postupim, posto znam da ako bi me iz nekog razloga prijavila policiji da bi bio gotov.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Србији је по Кривичном законику "дете" дефинисано као свака особа млађа од 14 година те малолетна лица старија од 14 година носе пуну правну способност да изјаве сагласност за било који полни однос, чак и са пунолетним особама. Изузетак је случај да је малолетник у вези са особом која има положај одговорности над њиме (наставници у школама, очуси и маћехе, старатељи итд.) и у том случају полни односи су дозвољени тек са 18 година.Ja sam 06 i neka devojka 010 oce da bide samnom, ona puni 14 u oktobru. Kako da postupim, posto znam da ako bi me iz nekog razloga prijavila policiji da bi bio gotov.
Druze ti imas 18 ona ima 13, pa ja bih te prijavio...Ja sam 06 i neka devojka 010 oce da bide samnom, ona puni 14 u oktobru. Kako da postupim, posto znam da ako bi me iz nekog razloga prijavila policiji da bi bio gotov.
NIkada nisam verovao da ću ovo napisati, ali nađi neku stariju tipa '05Ja sam 06 i neka devojka 010 oce da bide samnom, ona puni 14 u oktobru. Kako da postupim, posto znam da ako bi me iz nekog razloga prijavila policiji da bi bio gotov.
bitno je da ti ovde ne sankcionises pedofilske teme ?У Србији је по Кривичном законику "дете" дефинисано као свака особа млађа од 14 година те малолетна лица старија од 14 година носе пуну правну способност да изјаве сагласност за било који полни однос, чак и са пунолетним особама. Изузетак је случај да је малолетник у вези са особом која има положај одговорности над њиме (наставници у школама, очуси и маћехе, старатељи итд.) и у том случају полни односи су дозвољени тек са 18 година.
U koju kategorju ti pripadaš?
bitno je da ti ovde ne sankcionises pedofilske teme ?
Ti kao stariji bi trebao da znaš šta da radiš ...Ja sam 06 i neka devojka 010 oce da bide samnom, ona puni 14 u oktobru. Kako da postupim, posto znam da ako bi me iz nekog razloga prijavila policiji da bi bio gotov.
produbljujes pedofilske teme s obzirom da se radi o deci podrzavas temu i pedofile
- Ja nisam moderator na ovom forumu da bih sankcionisao
- Pokazao sam šta zakon kaže.
- Postavljač nije rekao da je trenutno u vezi sa tom devojčicom
- Kada ona napuni 14. godina i hoće da ima seks sa njime, on neće imati legalnih problema zbog toga u Srbiji.
Niije dobar savet. Protiv zakona je da ima seks sa njom pa makar ga ona i "silovala". Mora da sačeka da napuni 14 godina pre nego i pomisli na seks sa njomMoja neka baba je imala 13 a deda tad 27 pa se uzeli i živeli dugo u braku. Jesu bila druga vremena i sve, ako ti ne smeta to što je ona 13 ti udri bez obzira šta drugi kažu, ali pazi se njenog ćaleta ako oni to znaju uopšte.
Ja sam mislio da moraju imati 16 godina za to odlučivanje.Skupi istomišljenike, napiši peticiju, organizuj demonstracije ispred skupštine ili šta već još da se promeni zakon.
Kako stvari trenutno stoje, svako ko je napunio 14 godina može sam da odluči da ima dobrovoljan seks sa bilo kim pa makar taj neko imao i 70 godina. I to nije nezakonito niti se računa u pedofiliju.
zar ti ne zelis da stavis katanac na ovu temu o seksu sa devojcicama od 14 godina ?Skupi istomišljenike, napiši peticiju, organizuj demonstracije ispred skupštine ili šta već još da se promeni zakon.
Kako stvari trenutno stoje, svako ko je napunio 14 godina može sam da odluči da ima dobrovoljan seks sa bilo kim pa makar taj neko imao i 70 godina. I to nije nezakonito niti se računa u pedofiliju.
U Srbiji, Crnoij Gori i BiH (pa i u Nemačkoj) je 14, u Hrvatskoj i Sloveniji 15Ja sam mislio da moraju imati 16 godina za to odlučivanje.
A zar ti ne čitaš šta sam ti prvo odgovorio?zar ti ne zelis da stavis katanac na ovu temu o seksu sa devojcicama od 14 godina ?
idite u Francusku..........tamo je ta granica 13 godina. ( da se malo nasalim jer smesno pitas..........to kad dodje dodje)Ja sam 06 i neka devojka 010 oce da bide samnom, ona puni 14 u oktobru. Kako da postupim, posto znam da ako bi me iz nekog razloga prijavila policiji da bi bio gotov.