afunkc.

Da .da...ti to prema sebi zakljucujes...:D

- - - - - - - - - -

i da...kada je samnom dize mu se na mene.kada nije..bas me i briga na koga se dize..:D

Uvek preuzimam sve šta je u mojoj moći, što ne biti najbolji što možeš odmah?
Ako bi se to desilo bila bih vrlo zabrinuta iz gore navedenih razloga, mada uvek možemo više nego što mislimo da možemo kad smo primorani.

E, toliko priče oko tog seksa da mi je postalo zamorno pričati o tome... Svima puna usta seksa a svima kreveti prazni... Svi veliki je*ači i je*ačice a ono go falus što bi se reklo... Kao "seks je najbitniji", bitan svakako kao i sve ostalo, ali ako ti je to najbitnije kod osobe sa kojom živiš onda si debil... J b t, pa, ne živiš sa falusom, vaginom, živiš sa nekom osobom... Ne prodajem ja priču da to nije bitno, daleko od toga, treba biti kompatibilan na svakom polju, ali smoriše više sa tim i Boga i narod...

Inače, postoji teorija koja je dokazana milijardu puta, ko najviše priča o seksu taj ga je najmanje i video...

bre Araone mnogo nisi u ptavu, mislim jesi trenutno, al kad sam ga imao danonocno nisam stigo ni da pricam o nicemu
e sad se promenilo pa sad vise pricam :lol:

fakat je, ako se jednom desi, nije problem, ako se cesce desava, moze da ima psihickih problema, tipa stres, drugi problemi
treba popricati, tj. najbolje znate dal ima prpblema dal ne
ako je do zene ne dize mu se na tu zenu onda je vec problem
al kumunikacija je naj bitnija

afunkcionalnost ili disfunkcija u krevetu...
vašem dragom se slapše diže...jel preduzimate nešto i šta, il ga lepo ostavite i idete dalje...?
može lock ako je bila tema
hvala...

pa ja bih bila otvorena za dijalog ali samo preduzimanje je na njemu. znaci, sta ja znam, lekari/ ovo-Ono......
to je na njemu.
a ako nista nece da preduzme pa morala bih da odem

- - - - - - - - - -

Kontam da ako voliš čoveka-to je paket aranžman,ne voliš samo njegov penis, čovečeeeeeeeeeee...
Ali,nisam kompetentna...

a ima i ono- kad volis coveka, najvise mu volis penis;) i nije daleko od istine;)
pa ti sad vidi..;)

E, toliko priče oko tog seksa da mi je postalo zamorno pričati o tome... Svima puna usta seksa a svima kreveti prazni... Svi veliki je*ači i je*ačice a ono go falus što bi se reklo... Kao "seks je najbitniji", bitan svakako kao i sve ostalo, ali ako ti je to najbitnije kod osobe sa kojom živiš onda si debil... J b t, pa, ne živiš sa falusom, vaginom, živiš sa nekom osobom... Ne prodajem ja priču da to nije bitno, daleko od toga, treba biti kompatibilan na svakom polju, ali smoriše više sa tim i Boga i narod...

Inače, postoji teorija koja je dokazana milijardu puta, ko najviše priča o seksu taj ga je najmanje i video...

Slazem se.Ovde se covek nacita takvih prica i iskustava da su one ribolovacke price mala maca naspram seksualnih poriva i iskustava nasih dragih kolega i koleginica.

ako ste pažljivije pročitali uvodni post, mogli ste da vidite da je ova tema upravo antipod tome o čemu vi pričate, a sa čime se ja slažem...uostalom da se ne slažem ne bi je ni otvorio :per:
:ok:

Back