Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se vi tesite...
Ne brini ti za mene..mom se dize i to vise puta na dan..
Da .da...ti to prema sebi zakljucujes...
- - - - - - - - - -
i da...kada je samnom dize mu se na mene.kada nije..bas me i briga na koga se dize..![]()
briga mene ako mu je u mislima a ja u njegovom krevetu.....ih, ti znaš na koga se njemu diže
nema veze što je sa tobom, samo on zna koja mu je u mislima
Kontam da ako voliš čoveka-to je paket aranžman,ne voliš samo njegov penis, čovečeeeeeeeeeee...afunkcionalnost ili disfunkcija u krevetu...
vašem dragom se slapše diže...jel preduzimate nešto i šta, il ga lepo ostavite i idete dalje...?
može lock ako je bila tema
hvala...
afunkcionalnost ili disfunkcija u krevetu...
vašem dragom se slapše diže...jel preduzimate nešto i šta, il ga lepo ostavite i idete dalje...?
hvala...
Kontam da ako voliš čoveka-to je paket aranžman,ne voliš samo njegov penis, čovečeeeeeeeeeee...
Ali,nisam kompetentna...
A pa to bar ne bi bio problem, dragi moj Dee, uz toliki izbor raznih tabletica i pilulica užitak je zagarantovan.afunkcionalnost ili disfunkcija u krevetu...
hvala...
E, toliko priče oko tog seksa da mi je postalo zamorno pričati o tome... Svima puna usta seksa a svima kreveti prazni... Svi veliki je*ači i je*ačice a ono go falus što bi se reklo... Kao "seks je najbitniji", bitan svakako kao i sve ostalo, ali ako ti je to najbitnije kod osobe sa kojom živiš onda si debil... J b t, pa, ne živiš sa falusom, vaginom, živiš sa nekom osobom... Ne prodajem ja priču da to nije bitno, daleko od toga, treba biti kompatibilan na svakom polju, ali smoriše više sa tim i Boga i narod...
Inače, postoji teorija koja je dokazana milijardu puta, ko najviše priča o seksu taj ga je najmanje i video...
ako ste pažljivije pročitali uvodni post, mogli ste da vidite da je ova tema upravo antipod tome o čemu vi pričate, a sa čime se ja slažem...uostalom da se ne slažem ne bi je ni otvorio
![]()