Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И ја сам имао исти проблем и решио сам га! Биле су јако упорне и неких месец дана сам био прекривен њима. Нема где их није било... а онда сам отишао до тржнице и купио кестења, узео тигањ и сипржио их! Нисам могао да их се заситим колико су ми пријали! За два дана од ЗилиоН афти на језику и слузокожи образа и испод језика, ниједна није остала! Претпостављам да је код мене био у питању недостатак неког од витамина којим је богат питоми кестен. У осталом, покушајте! Ако ништа друго, најешћете се кестења! И не заборавите да их засечете пре него што почнете са пржењем да вам не би експлодирали!
![]()
Jedina stvar koja mi je pomogla kad su afte u pitanju je sirutka (mlecna kiselina) od A.Vogela koja se razblazi vodom...provereno deluje..odlicno je za probavu, imunitet...probala sam svasta od propolisa i raznih cuda i dugorocno nista nije pomoglo...
ovo je dobro i za jetru...
verovali ili ne predlozicu pacijentima svojim da probaju terapiju afti sa kestenjem i surutkom
dok je sirutka skroz pristupacna...odlicna je i za gljivicu candida..itd...treba samo duze konzumirati...od jedne flasice moze da se vidi poboljsanje
dobrog je ukusa..Kestenje obozavam ali mi nije posebno pomoglo..uostalom ne mozes citavu godinu kestenje da jedes....dok je sirutka skroz pristupacna...odlicna je i za gljivicu candida..itd...treba samo duze konzumirati...od jedne flasice moze da se vidi poboljsanje
![]()
P.s. Ne mora bas taj proizvod da bude, nesto sl. bar..dobrog je ukusa..
a gde ovaj proizvod moze da se nabavi i koliko kosta?

Kestenje obozavam ali mi nije posebno pomoglo..uostalom ne mozes citavu godinu kestenje da jedes....dok je sirutka skroz pristupacna...odlicna je i za gljivicu candida..itd...treba samo duze konzumirati...od jedne flasice moze da se vidi poboljsanje
![]()
P.s. Ne mora bas taj proizvod da bude, nesto sl. bar..dobrog je ukusa..