gost 94137
zmajka
- Poruka
- 43.847
Da li ima istine u tome da mala kolicina alkohola moze da bude dobar afrodizijak? Koje pice najbolje sljaka? Gde je granica kada alkohol pocinje da deluje negativno po tom pitanju?
HeRoInA_84:Da li ima istine u tome da mala kolicina alkohola moze da bude dobar afrodizijak? Koje pice najbolje sljaka? Gde je granica kada alkohol pocinje da deluje negativno po tom pitanju?
Mislis vino...Samantha Jouns:Ne samo alkohol,.....tu je i malo belo,...malo crno![]()
HeRoInA_84:Da li ima istine u tome da mala kolicina alkohola moze da bude dobar afrodizijak? Koje pice najbolje sljaka? ?
Ooopasno......Samantha Jouns:Ne samo alkohol,.....tu je i malo belo,...malo crno![]()
Peto,pomislice neko da si narkman...Peta W.:Ooopasno......
..................dobro! :wink:
Kad_LupimLupim:Chokolada (ne ova nasha sa foruma, nego prava)
Ma jok..ja to samo rekreativnoPetar_Pan:Peto,pomislice neko da si narkman...![]()
Jos mi reci da volis kad prokrvare suljevi i idem na spavanje.Peta W.:Ma jok..ja to samo rekreativno:wink:
Slazhem se za chokoladu...
dodushe,ja volim ukus krvi i to me bash dizhe,ali..necu to da predlazhem,necete se slozhiti..![]()
Aleksej_BASO:Mani se matoraca i nadji nekog mladjeg i nece mu trebati afrodizijaci...
Ja prskam 5x bez problema, samo nema ko u tome da uziva..... :-(
Gryphon:Mislis vino...:shock: :shock:
Da, da tako se svi brane.....HeRoInA_84:Ej bre, pa ne pitam ja to zbog sebe... U mom sexualnom zivotu nema apsolutno nikakvih problema, da se razumemo! :-)
A inace sta da ti kazem, nadji ce se neko ko ce uzivati u tvojih 5x...![]()
Cokolada... skeri...Peta W.:Ma jok..ja to samo rekreativno:wink:
Slazhem se za chokoladu...
dodushe,ja volim ukus krvi i to me bash dizhe,ali..necu to da predlazhem,necete se slozhiti..![]()
A jel vi to svi malo mene prozivate? :mad: Ili mi se cini?Gryphon:Da, da tako se svi brane.....![]()
![]()
![]()
Ma ja to nisam ni zapazio da si rekla.HeRoInA_84:A jel vi to svi malo mene prozivate? :mad: Ili mi se cini?
Zar nije ok dobre stvari naciniti jos boljim??? To ne znaci da imam bilo kakvih problema zato sto sam sa starijim frajerom, kao sto svi mislite...![]()
Gryphon:Ma ja to nisam ni zapazio da si rekla.
Nego te malo zekim.![]()
Ma budi ti sa kim hoces mene bas briga.
HeRoInA_84:Ej bre, pa ne pitam ja to zbog sebe... U mom sexualnom zivotu nema apsolutno nikakvih problema, da se razumemo! :-)
A inace sta da ti kazem, nadji ce se neko ko ce uzivati u tvojih 5x...![]()