- Poruka
- 24.669
..uhh.. toj ti bas nije zgodno.. kako izdrzavas..
.. planiras odmor ili putovanje.. kasnije...
poshto slabo spavam nocu ...nije neki problem.....na moru sam vec bio....sad imam druge planove...od kuce pa do shkole.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..uhh.. toj ti bas nije zgodno.. kako izdrzavas..
.. planiras odmor ili putovanje.. kasnije...
.. ijaaaooo.. sto ce da bude muke.. za budjenje...
... hmm.. tatina maza.. eto zato ces sada imati muke s njim, da nauci da rano ustaje..
... sto to niste pregrmeli u vrticu, sad bi bilo lakse, stvorio bi navike.. uhh.. bice suza... na obe strane...
.. vec naucio da prepisuje... svaka cast, napredno dete...ume da se snadje...
... s obzirom da sam zavrsila za pedagoskog radnika... mogu ti samo reci da ce ti biti zao, sto si toliko popustljiv prema njemu... jer on to veoma dobro zna i koristi...
.. nece vam biti lako... nijednom.. jer ces biti primoran, za njegovo dobro, da ga teras da ide u skolu...tj. da ustaje rano... no, sad je kasno pametovati...ali da si bio stroziji u vtricu, do sada ne bi bilo nikakvih problema.. ali samo si ih odlozio...do sada...
.. a starije dete, pretpostavljam isto sin, kako se on snalazi, da li si i prema njemu toliko tolerantan ili je to rezervisano samo za tatinu mazu?
.. mozda ti delujem strogo, ali zaista mi je zao sto ces imati muke s njim jer ce morati nauciti da rani...
stariji sin sad ce 5 razred.....on je mamina maza i stalno sa njom sapuce......sad ga drma pubertet.....ja sam sa njima kao drug.....pre par dana poshto volim da se zevzecim.......to je bilo pred njegovim drugarima ..... on mi kaze cale sto me blamirash pred drustvom........kakvo drushtvo sa 11 godina
u shkoli svi ga pitaju shta ce roditelji da mu kaze kad dobije keca ...a on kaze nishta ...oni svi u cudu..............malo mu matematika slabije ide 4 ..ostalo petice.....engleski super ide na privatne casove...e ja rasprico.....
znaci ako imam nekih problema mogu da potrazim savet....
moja zena,htela je cerku ..... kad ne znam da napravim.....
meni je bilo vazno da bude zivo i zdravo...naravno da sam voleo prvo sina.....![]()
.. naravno...
.. ti si zaboravio kako je biti u petom razredu, kako se tad radjaju prve ljubavi, kako zelis da te drustvo prihvati i da budes faca... a za drustvo, obrati paznju, takvi kometntari ga mogu uvrediti.. jer pubertet je to... sve si bre zaboraviJo... ccc...
.. ako mu posvetis malo vise paznje bice prezadovoljan, jer u ovom uzrastu ti si mu uzor...
.. tipicno musko razmisljanje.. kao da slusam svog sogora...![]()
ma nije musko stvarno mi je bilo vazno samo da je zivo i zdravo...evo moj rodjeni burazer ima cerku .....
anegdota kod lekara.....
ishli na ultra zvuk.....i sad svi ocevi ulaze da vide bebu...moja zapenila da udjem i ja........pita doktor sestru ne mene shta bi voleo tata....ja kazem meni je sve jedno samo nek odsluzi vojsku......
rekao je odsluzice.........mada nema vishe vojske..
![]()
... extra..
.. nema veze.. bice civilna...
.. naravno da je najbitnije da je zivo i zdravo.. pol je najmanje bitan...
.. al nek sluzi vojsku...![]()
... u svakom slucaju, sta god oni odlucili pruzi im maksimalnu podrsku...
... ma, ni ne sumnjam u tebe da neces... BRE!!!
.. e sada cu ti pozelim laHku noc.. sutra se rano ustaje...
... sleep nice.. tj. lepo snivaj..![]()