Afrika

... ccc... joCk bre...

... nesto bilo ozbiljno... za pos'o...:whistling:

... sade se pripremam za putasestvije... moji slave sv. Pantu u subotu, pa je red otic' doma ranije i pripomoci u pripremama... a sto pozvali, a sto ih se najavilo gostiju.. bice veselo...
:klap:

... slatki ovi majmuncici... svojevremeno sam uradila veliku slik, nacrtanu u istoj varijanti sa sve majmunima... i to je bio onaj zabavni deo poklona za jedanu prigodu... prijatelju koji se bavi trgovinom... iznad je stajao natpis MOJA MUSTERIJA, a ispod svakog majmuna je bio drugi tekst... NECE DA PLATI, SLABO PLACA, NE PLACA UOPSTE...

... nastalo je opstenarodno veselje kad je to otpakovao...:lol::lol::lol::lol:
... sad si me tako podsetio na to..:klap:

znaci bice veselo.......

......predjelo....:super:.....hmmmm.......supa sa renom......hmmm:ok:.........sarma.....hmm:super:..............pecenje .....:) vishe volim rostilj;):rotf::rotf::rotf:

al ces da se naradish.........

a posle ples do zore .....:rotf::rotf:

znaci bice veselo.......

......predjelo....:super:.....hmmmm.......supa sa renom......hmmm:ok:.........sarma.....hmm:super:..............pecenje .....:) vishe volim rostilj;):rotf::rotf::rotf:

al ces da se naradish.........

a posle ples do zore .....:rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

... da znas...:klap::klap::klap:

... potpuno si u pravu... no bice i rostilja... pored svega pripremljenog, svi volimo rostilj... a za toj je zaduzen moj divni sogor... tako da ce i toga biti na stolu...
.. no predjela ce biti extra... za toj je zaduzena seka... a ona tako fenomenalno pravi slane specije za predjelo...uhhh.. sad kad pomislim...vec mi se jede...:P
.. pa supa, kuvano meso i sosic sa kuvanim povrcem...
.. ali sarma i pecenje su ipak... ipak... stavka br.1
.. a povrh svega silni kolaci i razne slatke djakonije...
...mmmmmm... cu se ugojim tri kile... ima samo da njupam... ce da vele kako ovde u NS, siroce, gladujem... i kako sam omrsavila...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

na kog li prijatelja .........te on podseca :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

... za sada ni na jednog... ali ako treba cem nadjem srodnika... lako...:whistling::arrow::lol::lol::lol::lol:

... presladak je... volela bih ga imati kao kucnog ljubimca... mada kazu da su strasno posesivni i u kuci prave haos.. sve razlupaju ako primete da je neko drugi dobio vise paznje od njih... strasno su ljubomorni...
... a vidi ga, kako je sladak...:P

... za sada ni na jednog... ali ako treba cem nadjem srodnika... lako...:whistling::arrow::lol::lol::lol::lol:

... presladak je... volela bih ga imati kao kucnog ljubimca... mada kazu da su strasno posesivni i u kuci prave haos.. sve razlupaju ako primete da je neko drugi dobio vise paznje od njih... strasno su ljubomorni...
... a vidi ga, kako je sladak...:P

ne bi valjalo , ovaj mali ,veliki poraste....treba ce ti puno banana

za ovo dvoje rekao sam da budu dobri , a ono.......odma navalili.......:rotf::rotf:

...mmmmmm... cu se ugojim tri kile... ima samo da njupam... ce da vele kako ovde u NS, siroce, gladujem... i kako sam omrsavila..

dobro taj dan i moze........a posle dijeta.......;)

ja uopste ne volim te male slavske kolace....samo torte i to vocne......

e ovo je prosto za neverovati , bio sam svuda , samo u NS nikad :(:hahaha:

... naravno da posle ide dijeta... srecom pa je vrucina i vise tecnosti se unosi...pa je lako i regulisati... sav visak...:lol:
... a onda sl. vikend ide Preobrazenje... :whistling:
... pa dijeta...
... pa familijarno slavlje... krstenje novog nam clana velike i srecne familije...
.. koliko vidim dodacu joj i pridev debele...:hahaha::hahaha::hahaha:

.. i onda ozbiljna dijeta... uz pomoc bazena...:whistling:

...ne mogu da verujem?!:aaa:
... nikad nisi bio u NS?!
Pa gde zivis, u kom mestu... kako to da bas nikad, barem iz radoznalosti, nisi bio ovde?

... znas kako je...ta...:okok:

bio sam u Nemackoj,Italiji,Grckoj,Tunisu.........celu bivshu Jugu uzduz i popreko a NS nikad, zivim u BG.

Ne da nisam planirao....cak imam rodbinu u NS....:rotf::rotf::rotf::rotf:....ima vremena jos sam mlad :hahaha::hahaha::hahaha:

.. pa mislim sta reci... no comment...
.. zaista ne znas sta si propustio...:lol::lol::lol:

... gde si bio u ex YU?

Svuda,Zagreb,Split,Zadar.Dubrovnik,MakarskaOsijek,Vinkovci,Podravska Slatina,Daruvar,Ljubljana,Maribor,Sarajevo,Mostar,Trebinje,Skoplje,Ohrid,Titov Veles,Kicevo,Bitolj,Gevgelija, .............a da..bio sam u Zrenjaninu.....Beceju....;)

Znam svi mi kazu......evo vec se skoro godinu dana dogovaram sa kolegom ali nikako da odem.....;)

... hm.. bas svuda.. do duse i sama sam imala prilike dosta obici jer je familija s obe strane zivela svuda po ex Yu... bilo je to lepo vreme, pa djacke ekskurzije...
...Zagreb - Kumrovec - Ljubljana - Postojinska jama - Pula - Medulin - Rijeka...jos i
.. pa Sarajevo...Zenica...Banja Luka...
.. Knin, Split...

..ehhh.. da...

... Vukovar mi je bio blizi nego Sr. Mitrovica...
... Bjeljina... pa s drustvom u Dvorove na kupanje... lepo je setiti se...:D

... hm.. bas svuda.. do duse i sama sam imala prilike dosta obici jer je familija s obe strane zivela svuda po ex Yu... bilo je to lepo vreme, pa djacke ekskurzije...
...Zagreb - Kumrovec - Ljubljana - Postojinska jama - Pula - Medulin - Rijeka...jos i
.. pa Sarajevo...Zenica...Banja Luka...
.. Knin, Split...

..ehhh.. da...

... Vukovar mi je bio blizi nego Sr. Mitrovica...
... Bjeljina... pa s drustvom u Dvorove na kupanje... lepo je setiti se...:D

ja sam sve to proshao ,cak dvaput u 7 i 8 razredu osnovne , plus rodbina u Makedoniji, Bosni i Hrvatskoj ...nekad beshe ..........

Inace ziveo sam , i rodjen u Skoplju :D

.. samo sam prosla pored Skoplja... i to na putu za Grcku...jedino mi je Makedonija bila nekako... hajd da kazem nije mi bila usput... tamo nisam imala nikog...
... a sad mnogi idu na Ohrid... i kazu da je predivno i mnogo jeftinije u odnosu na Crnu Goru... a da je sve bolje od usluge, smestaja, do prirode...

.. samo sam prosla pored Skoplja... i to na putu za Grcku...jedino mi je Makedonija bila nekako... hajd da kazem nije mi bila usput... tamo nisam imala nikog...
... a sad mnogi idu na Ohrid... i kazu da je predivno i mnogo jeftinije u odnosu na Crnu Goru... a da je sve bolje od usluge, smestaja, do prirode...

dosta njih znam koji su ishli u Ohrid, i svi su puni utisaka, jeftino,dobar provod,ima shta da se vidi........

Gde si letovala u Grckoj.......ja sam bio, ranije u Paraliji, Platamon,Nei Pori, Atina,Solun....a proshle u Sartiju.......

...za sad samo na Tasosu... no iskoristili smo priliku pa ga obisli uzduz i popreko... videli sve sto se na njemu trebalo videti i obici...

.. i malo lutala po Kavali...

... ali mi se svidja... plaze su zaista rajske, sa tirkiznim morem i belim peskom... sa bezbroj malih uvalica... veoma romanticno...

Back