Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... juhuuu... si dobro?
... sta se cini?
... sta ima novo?![]()
... za sada ni na jednog... ali ako treba cem nadjem srodnika... lako...
... presladak je... volela bih ga imati kao kucnog ljubimca... mada kazu da su strasno posesivni i u kuci prave haos.. sve razlupaju ako primete da je neko drugi dobio vise paznje od njih... strasno su ljubomorni...
... a vidi ga, kako je sladak...![]()
...ne mogu da verujem?!
... nikad nisi bio u NS?!
Pa gde zivis, u kom mestu... kako to da bas nikad, barem iz radoznalosti, nisi bio ovde?
... znas kako je...ta...![]()
bio sam u Nemackoj,Italiji,Grckoj,Tunisu.........celu bivshu Jugu uzduz i popreko a NS nikad, zivim u BG.
Ne da nisam planirao....cak imam rodbinu u NS........ima vremena jos sam mlad
![]()
... obozavam crna vina...
... hmmm... ovde je izbor bas veliki... odakle krenuti... od Che ili Tite ili Marlija ili...
.. nema veze... otvaraj redom... kad je bal... nek je tandrbal...:drunk:
.. pa mislim sta reci... no comment...
.. zaista ne znas sta si propustio...
... gde si bio u ex YU?
... hm.. bas svuda.. do duse i sama sam imala prilike dosta obici jer je familija s obe strane zivela svuda po ex Yu... bilo je to lepo vreme, pa djacke ekskurzije...
...Zagreb - Kumrovec - Ljubljana - Postojinska jama - Pula - Medulin - Rijeka...jos i
.. pa Sarajevo...Zenica...Banja Luka...
.. Knin, Split...
..ehhh.. da...
... Vukovar mi je bio blizi nego Sr. Mitrovica...
... Bjeljina... pa s drustvom u Dvorove na kupanje... lepo je setiti se...![]()
.. samo sam prosla pored Skoplja... i to na putu za Grcku...jedino mi je Makedonija bila nekako... hajd da kazem nije mi bila usput... tamo nisam imala nikog...
... a sad mnogi idu na Ohrid... i kazu da je predivno i mnogo jeftinije u odnosu na Crnu Goru... a da je sve bolje od usluge, smestaja, do prirode...