- Poruka
- 26.614
Ружна утакмица. Много прекида, пренемагање голмана и поклон пенал за Мароко. Утакмица у три речи Дођох.. Видех.. Салах!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Буркина Фасо, није изненађење често су у 8 па и 4 екипа у задње време, Камерун је објективно јачи од Гамбије, али је доста гуран до данас, данас није, јер му није било потребно...
Pogledajte prilog 1093632
већина мечева јако ружна и неквалитетна, а већина тих играча игра у лигама "петице" просто невероватно.....Ружна утакмица.
Prošli na kvalitet navijam za njih da budu prvak AfrikeSenegal prvi finalista.
I ja zbog Manea. Kamerun I oni su najviše pokazali. Maroko i Egipat onako kao upola snage da su igrali.Prošli na kvalitet navijam za njih da budu prvak Afrike
jeste i Kamerun pokazao ali je i guran od sudija...I ja zbog Manea. Kamerun I oni su najviše pokazali. Maroko i Egipat onako kao upola snage da su igrali.
Заслужено и драго ми је због тога.
Смучио ми се онај катанаћо египатских фолираната који играју цело првенство.
Генерално катастрофалан фудбал, брдо утакмица 0-0 без жеље и шанси у групама и у нокаут фази, бар 80% су решили пенали :-)
Prvenstvo Azije je sledeće godine valjda.Zavrsi se ovaj antifudbal.
Gledao sam Arab cup u decembru prošle godine u mnogo bolje izgleda. Pogledaj samo rezultate i bice ti jasno.Prvenstvo Azije je sledeće godine valjda.
Možda je to bolje.![]()