Afričko prvenstvo u fudbalu - Afrički kup nacija 2022

Nebojsa.bg

Poznat
Poruka
9.870
Danas počinje Prvenstvo Afrike u Fudbalu, svi prenosi na Sport Klub

1641737788789.png

grupe

1641738610677.png

Najviše titula prvaka Afrike ima Egipat (7 puta šampion Afrike)

Poslednja izmena:
Kad dodje Kraljevina nece se fudbal ni bilo koji sport igrat za drzavu nego za fudbalski savez, a fudbalski savez ce biti privatna drustvena organizacija koja nema veze sa drzavom.
А тренутни ФСС није приватна организација ? Све је одавно приватизовано, а држава је прва приватизована

А тренутни ФСС није приватна организација ? Све је одавно приватизовано, а држава је прва приватизована

Ne moze postojati fudbalski tim drzave Srbije!! Kakve veze ima drzava sa fudbalom??
A to sto ti mislis da je drzava privatna, to mozes macku o rep okaciti.

Kakve veze ima drzava sa fudbalom??
Па ако има фудбалску репрезентацију онда има, као што има са полицијом, војском и другим својим институцијама.

За кога навијаш на овом купу нација ако није тајна?

Mi navijamo za Rajevca i Ganu. ?
tako je ali i za Bena i Komorska Ostrva (Komore) :-)

Kad dodje Kraljevina nece se fudbal ni bilo koji sport igrat za drzavu nego za fudbalski savez, a fudbalski savez ce biti privatna drustvena organizacija koja nema veze sa drzavom.
kakve to veze ima sa ovom temom? reprezentacija predstavlja državu a ne sportski savez....

Meni je ceo meč sudija izgledao kao da će svakog trenutka da nabode nekog igrača Tunisa. Oni su se najvise zalili i protestvovali.

Malo je falilo da bude više golova. :lol:
Da, da. Rano dat gol. Ja sam ocekivao da Obala Slonovače da vise.

Cudim se da ovako igraju na turniru. Kad gledam kvalifikacije za SP oni u grupama daju po 3, 4. Alzir je skoro dobio nekog 4 0 u kval. za SP u Kataru. Jake ekipe mogu da daju vise.

Back