General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Jeste preterao...moja procena je realna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da...
general ...
.............Priznajem da sam vredjao mnoge clanove ovog foruma,ali i priznajem da nisam imao NAMERU
da ali 100% uskoro moze da postane 80%
Original postavio neki tamo tip (mada mi strasno lici na nekog)
Generalov nick je bio ovakav
ON STOJI U CRNO-BELOM DRESU sa PARTIZANOVIM SALOM,i iza njega PARTIZANOV GRB sa prugama....Slika je crno-bela
A NEVIDJENI se slikao sa drustvom na tribini zagrljeni sa srpskom zastavom
Pa tako više puta!Da objasnim,ja sam 10 sati kucao je*eni seminarski bratu koji ima 30 strana,oci mi ispale od kucanja,mozak mi zablokirao,suzetak svesti i eto JEDNA VELIKA GLUPOST iz mojih usta,stvarno sam umoran od kucanja ceo dan,i ja sam covek od krvi i mesa i desi se da pogresim
![]()
Tako se i prave aforizmi na ovoj temi!Ajde dobro desi se......!.
Da objasnim,ja sam 10 sati kucao je*eni seminarski bratu koji ima 30 strana,oci mi ispale od kucanja,mozak mi zablokirao,suzetak svesti i eto JEDNA VELIKA GLUPOST iz mojih usta,stvarno sam umoran od kucanja ceo dan,i ja sam covek od krvi i mesa i desi se da pogresim
![]()
Nesin "brat"Nisam debil i zna ko je presednik CG.
Nesina matematika!da ali 100% uskoro moze da postane 80%
...a onda si čuo za Internet!!!Da objasnim,ja sam 10 sati kucao je*eni seminarski bratu koji ima 30 strana,oci mi ispale od kucanja,mozak mi zablokirao,suzetak svesti i eto JEDNA VELIKA GLUPOST iz mojih usta,stvarno sam umoran od kucanja ceo dan,i ja sam covek od krvi i mesa i desi se da pogresim
![]()
...a onda si čuo za Internet!!!![]()
a ja cu sada naci slike iz nutra
Ovo je prava Generalova kopija!Moja je ovakva
PARTIZAN 85%
PARTIZAN 10%
PARTIZAN 5%
Zvezda i Vosa 0.000000%