nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova teme se danas ili sutra zatvara tj zakjucava
Vec je bio predlog: Zalepite ovu temu inace otvaram anketu, Za ili Protiv i odmah upisujem rezultat: 16: 0
samo ti napravi anketu, ali vidis da u poslednje vreme niko ne posecuje...vidi sa ljudima
Ja je nikad nisam posetio jer mi naslov nista nije govorio sto bih doveo u vezu sa kreativnoscu teme. Promeni joj naslov i videces da nece biti spamovanja po svim temama gde se Nesa pojavi!samo ti napravi anketu, ali vidis da u poslednje vreme niko ne posecuje...vidi sa ljudima
Ja je nikad nisam posetio jer mi naslov nista nije govorio sto bih doveo u vezu sa kreativnoscu teme. Promeni joj naslov i videces da nece biti spamovanja po svim temama gde se Nesa pojavi!![]()
![]()
![]()
Druze svestan sam ja toga ali ako nastavite da pobedjujete sanse za TITULU vam se direktno i realno pevacava,nema dinamike nece vam onda biti mackasto-[tesko] do titule
............
Brate, ako stvarno postoji vise zivota, ja u sledecem ne zelim da budem reinkarnacija Nesine tastature...
Brate, ako stvarno postoji vise zivota, ja u sledecem ne zelim da budem reinkarnacija Nesine tastature...
..............Zahtevam da se ukine funkcija sadasnjeg supermoderatora,a da tu funkciju dobije Ilke.
...........paznja od sada je zabranjeno vredjanje
...........
............Znam da svi znate da je od sada ozbijno zabranjeno vredjanje i nasilnih postova
............
..............
...........
............