nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
ja necu da se tucerm jer sam operisao srce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako mogu nesto da ucinim za sve vas samo kazite

ja necu da se tucerm jer sam operisao srce
Napokon...sednes na bus, ode do zeleznicke stanice, tamo udjes u autobus koji vozi za kovin, odes tamo a ja ti sve ostalo sredim...moze???
Ili jednostavnije, penji se na cementaru da kacis barjak a ja cu Peci da kupim onu lovacku pracku...![]()

znam da bi voleo to,mozda je peca jaci od mene ali ne znam nikada se zaprovi nismo tukli a i ne zelim
sad vidim kako vam je kad se svadjamo![]()
![]()
branis se zbog srca a podjebavas...
Napokon...sednes na bus, ode do zeleznicke stanice, tamo udjes u autobus koji vozi za kovin, odes tamo a ja ti sve ostalo sredim...moze???
Ili jednostavnije, penji se na cementaru da kacis barjak a ja cu Peci da kupim onu lovacku pracku...![]()

Blago vama da zajebavate bolesnika kao sto sam ja,svatam da sam stao na vase zuljevi,ali *** takav sam niste jedini koga sam zajebavao i sve zbog moje zajebancije sam dobio postene batina

Blago vama da zajebavate bolesnika kao sto sam ja,svatam da sam stao na vase zuljevi,ali *** takav sam niste jedini koga sam zajebavao i sve zbog moje zajebancije sam dobio postene batina
Jeste jeste (kimi daj podrsku!)
UTA TA UTA TA!
TISINA ...
Uta ta!'oce mi neko objasniti sta je to uta ta![]()
![]()
![]()
UTA TA!
)Nosi se bre u tri pichk3 materine !
JAOOOO KAKO TE NISAM VIDEO !?
NE VALJAJU MI SVETLA U KRAJU !!!
auuu u'vaticu te sledeci put ...
Ti ces mene bre u govna da uvlacis !