Aforizmi forumasa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo sve o meni-zavrsio sam 2 srednje skole,1-autoelektricar[razumem se u taj posao],2-RUT[Rukovaoc Unutrasnjeg Transporta],Igrao sam fudbal kada sam imao 14 godina trenirao sam 3 godine u FK Cementu,odigrao 10 utakmica,dao 3 gola namestio 4,iz Crne Gore sam,omiljeni kluub Vosa[ne kada sam navijao za nju samo preko TV]nisam bio pravi navijac,sada ne navijam ni za jedan Srpski klub,2007 je bio meni omiljeni klub Partizan,2008 sam naviao za Vosu,2009 sam isto navijao za Vosu,od 2002 navio sam za Zvezdu do 2004.

Hvala ti Boze na MSN-u:cool:

Poslednja izmena:
A evo sve o meni-zavrsio sam 2 srednje skole,1-autoelektricar[razumem se u taj posao],2-RUT[Rukovaoc Unutrasnjeg Transporta],Igrao sam fudbal kada sam imao 14 godina trenirao sam 3 godine u FK Cementu,odigrao 10 utakmica,dao 3 gola namestio 4,iz Crne Gore sam,omiljeni kluub Vosa[ne kada sam navijao za nju samo preko TV]nisam bio pravi navijac,sada ne navijam ni za jedan Srpski klub,2007 je bio meni omiljeni klub Partizan,2008 sam naviao za Vosu,2009 sam isto navijao za Vosu,od 2002 navio sam za Zvezdu do 2004.

suicide2.gif

I steva je prodao 6 zeceva, vanzemajci u novogradnji, vikinzi zauzeli salajku, sljivik pun srba, kolonija najbogatija, ispod pionira pronadjena isusova ruka, czv i pfc nisu komunisticki klubovi, vojvodina nabavila dresove od glasgow rangers-a ...
Dokle sa tvojim lazima...
Uvek si bio grobar i zato dooon't seres to me ;)
ti trenirao, daj brate moj, bog ne dao, ne lazi ;)

Poslednja izmena:

bili *** imas vise klubova iza sebe nego batistuta...aj nam objasni zasto si prestao da navijas za zvezdu, pa zasto za partizan, pa za vosu i na kraju zasto ni za jedan srpski sad?!?!jel navijas za neki hrvatski ili crnogorski klub sad??

Ne siri se Stewa,Stewa je dobar decko jer on nije kao Car koji bi se samo svadjao i tukao

bili zamolio bih te da ne dajes drugim ljudima da pisu na forumu, a da se prethodno uloguju pod tvojim nalogom.
ovaj baja da je napisao isti komentar koji sam obrisao, a da nije pod tvojim nalogom odmah bi ga polao na hladjenje...
nemoj vise da ne bi bilo banova ili tebi ili drugima koji bi bili isprovocirani...poz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back