aleko
Primećen član
- Poruka
- 687
Nije lepo smejati se tudjim snovima (mislim seks u moru)Nesi spomenik da podignemo,a ispod da pise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lepo smejati se tudjim snovima (mislim seks u moru)Nesi spomenik da podignemo,a ispod da pise
Ok,postujem.aleko ti mislis da je to laz e nije laz i nemojte me tako zajebavati
a jel ima i fomflice koje su pravljene od spomfleksa?
to su kod mene u kraju prodavale grozda kuchkarka i vera shoshka, a to je pravio njihov brat joca spomfleks sa drugarima koji se zovu zika glinglika, miki mecava,zinge bambe, peca istina, zare klajfna a svi su bili u limun fazonu...
sve je dozvoljeno na ovoj temi,ali nije dozvoljeno da se zezas samnom tj stavis nesto na moj racun a ne znas da li je istina ili laz,ali nema problema
Darko istina ... Ne pitajte meni je smesno
![]()
![]()
Zaboravio si i na one pripravnike: Pinfla Promicla, djenka prpluka, drofta sushkalica, mile cungavi, drikla portikla i druzga-bljuzga ...
Bio je jos jedan, zaboravio sam kako se zove![]()
Primetio sam da su dimenzije 1kg,2kg,4kg.......Ja kada sam otisao u prodavnicu,nije bila ta dimenzija koju sam trazio(meni treba za veliki format)......A kada zelis da citas strip,jel ga ti izvadis iz kese pa kad zavrsis citanje onda ga vratis u tu istu kesu,jel ne uzimas drugu kesu?
1kg, 2kg
Sone svrsio u bebu, pa beba rodila bebu ...![]()
Da nesa nije kojim slucajem uspeo sa onom ribom u moru (citaj devojkom) pa se 9 meseci kasnije rodio ovaj intelektualac!?!
Kimi brate zatvaraj temu, evo burazer legao da spava posle posla, a ja se grcim kao kreten
E Neso, i ja sam probao sa jednom devojkom ali u bazenu, stvarno je bilo mokro, skontao sam to kad sam se probudio
JOJ![]()
dosta sada gluposti,lepo sada pisite o meni nije ovo tema za gluposti
da pisete moje postove,ali nije dozvoljeno da pisete ono sto sam ja napisao za sex