Aforizmi forumasa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citat:
Original postavio nesakid:
Nes Bridzis-Apolo svaki radni dan 16h,21g repriza

Citat:
Original postavio Mustang_Raider:
Gde je taj kanal...

Citat:
kod mene je na 11

Meni je ovaj najjaci, kao i onaj kada je otvorio na pdf "Nocni zivot" temu kako je Natasi Bekvalac rodjendan.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
a pootvarao je jedno 20-30 tema o Dači i Nataši :eek:

optimista sam verujem da cemo pobediti sa 1 ili 2 razlike na kralju ali prenos mi sve govori,ne znam sta se zbiva posle ovog poraza ako izgubimo verujem da cemo pobediti

Ja nisam Hrvat niti navijam za Hrvatsku ja sam Crnogorac

cccc stvarno biseri do bisera

ja sam iz Bara

Proko vidi ja sam Crnogorac ali sam uz Srbiju ceo zivot pa zato nemoj biti pesimista budi optimista ne veruj novinama veruj samom sebi tj veruj TV

:worth: :worth: :worth: :worth:

Citat:
Nes Bridzis-Apolo svaki radni dan 16h,21g repriza

Citat:
Original postavio Mustang_Raider:
Gde je taj kanal...

Citat:
kod mene je na 11

Meni je ovaj najjaci, kao i onaj kada je otvorio na pdf "Nocni zivot" temu kako je Natasi Bekvalac rodjendan.

Daj nemoj me trpati da je to rek'o !? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

svaka chast za temu :) samo mislim da je vishe za pdf humor :rotf:
slatko sam nasmejala chitajutji sve ove postove...

bez uvrede Bili ali tema je konza :mrgreen:

Bez uvrede takodje !!!

Aj stavite lepljivu :)
Molem vas ...
Sa' ce iscimam ortaka za njegove postove, i opise na drugim forumima :) :D

http://forum.krstarica.com/threads/265010
http://forum.krstarica.com/threads/264809
http://forum.krstarica.com/threads/264811
http://forum.krstarica.com/threads/263302 - :hahaha: :mrgreen:

ja sam pao 3 (vozacki)

Beocin bi bio lepsi i sigurniji kada nebi imalu narkomana,i da imamo normalnog Predsednika

Da li u dvorani u Beocinu moze da se organizuje S.P. I E.P u rukometu?

Ovu temu sam otvorio da pricamo malo o novinarima[lesinari,pacovi,.......]-ovo u zagradi su novinari po meni

Ja nisam mislio na tvoju sestru,ja sam mislio na ove novinare sto stoje ispred Urgentnog Centra Novi Sad i koji stalno cekaju da dodje Natasa Bekvalac ili Dragoljub tata od Natase,ja ne mislim da je tvoja sestra sve ono sto sam napisao u zagradi.Mima Lasevska ovo u zagradi ne vazi za tvoju sestru bez brige

Novinari se mesaju tamo gde ne treba da se mesaju,jer dave porodicu Ikodinovic i Bekvalac.Dajte ljudi stanite malo sa tom porodicom predjite na nesto lepo,zanimjivije

Sve ja to znam i da od toga zive tj od tudje ne srece da zive i od skandala,ali brate moj bolje da pisu lepe zanimjive stvari a ne o coveku koji je jedva ostao ziv dobro nije da je jedva ostao ziv,neka prate druge informacije.Ja ovu temu nisam otvorio da se svadjamo niti da Spamujemo,znam da se ne svadjamo ali samo nagovestavam da ne bude svadje

jos nema linka dobicete sutra ili prekosutra,SVI KOJI MISLITE DA JE OVO LAZ ILI IZMISJOTINA PREVARILI STE SE LINK JOS NISU POSTAVILI TEK SUTRA ILI PREKOSUTRA

E sada se to promenilo ni u kuci ne smes da drzis pistolj.Kod nas u Beocinu pistolj su imala 10 ljudi od tih deset ljudi su bili kaznjena zbog posedovanja pistolja[imali su dozvolu]

MUP Srbije moli sve gradjane koje drze uruzje u kucama a imaju decu da se jave Policiji kako bih se proverilo da li ima oruzani list a ako nema oduzima ce se oruzja

Pa poznajem razliku izmedju posedovanja i dozvole za nosenje pistolja,i znam da su to dva razlicita pojma,i moj stric je dobar Policajac

evo danas je osvanuo naslov u Verernjim novostima gde pise,DACA JE BANKROTIRAO

e ovo me nervira kod novinara-zato sto je- lazNataša Bekvalac i Novak Đoković već dva meseca u strasnoj ljubavnoj vezi, tvrdi novosadski nedeljnik
Izvor-Press novine

srecna vam novinarima nva godina i nek vas sreca i milicija prati,sala

JSO po meni je bila neko vreme dobra jedinica,sve dok nisam video da su blokirali put u Beogradu

Pa da kriminalizovan vise ima kriminala u JSO nego dobrih pripadnika ****** mogli su biti najjboja jedinica

JSO se moze ponovo formirati ali da u toj novoj JSO ne budu kriminalci,Narkomani i ubice,nego da budu cisti i da ne blokiraju ulicu

ja sam probao na moru sa jednom devojkom i htela je ali bilo je puno ljudi pa nismo mogli (sex u moru)
Ok, mozda nikome ovo nece biti smesno, ali vladi i meni jeste :lol: :lol: :lol: valjda :D

in memori :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Serija-Wolker Texsas Rangers :mrgreen:

Chuck Norris je legenda,on je bolji od svih glumaca,on je hrabar,ko ga je upozano licno svaka mu cast,ja nisam mogao nikako da ga licno upoznam.Wolker Texas Rangers je najjboja serija u celoj evropi i svetu,kakav SEX I GRAD.Chuck Norris je ZAKON SERIJA

:hahaha:

Chuck norris je legenda, on je najjak na svetu, ima vecu moc od svih madjionicara i vestica na svetu
Izvor msn XD

Ah da, najjace je kad napise on je najjbolji, i najjsnazniji, i najjgluplji i sta ti ja znam, uvek stavi dva J da se ne zajebe :D

Sone nema se ljutis komso !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back