gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Mislim da mi muskarci vise patimo posle raskida sa devojkom(zenom)nego one.Nisu tako emotivne kao mi muskarci.Barem ja tako mislim.A vi?Sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da mi muskarci vise patimo posle raskida sa devojkom(zenom)nego one.Nisu tako emotivne kao mi muskarci.Barem ja tako mislim.A vi?Sta mislite o tome?
pa jeste one pate za kitom a mi cak za 3 rupice![]()
tja ja patim za svim rupicama kakve god bile a i slicne su nestopatimo samo za dobrom...k hm
tja ja patim za svim rupicama kakve god bile a i slicne su nesto![]()
Jesu one emotivne i pate ali imaju nesto urodjeno sto ih spasava od samounistenja za razliku od muskarca.Mislim da mi muskarci vise patimo posle raskida sa devojkom(zenom)nego one.Nisu tako emotivne kao mi muskarci.Barem ja tako mislim.A vi?Sta mislite o tome?
Naravno, tako i treba da bude.Mislim da mi muskarci vise patimo posle raskida sa devojkom(zenom)nego one.Nisu tako emotivne kao mi muskarci.Barem ja tako mislim.A vi?Sta mislite o tome?
ne znam, mislim da patimo na razlicite nacine. zena pati odmah, a muskarcu treba neko vreme da dodje do glave pa posle kuka...kad se sabere i oduzme, dodje mu na isto, s tim sto izgleda da muskarci duze pate jer kasnije krenu da gorke suze lijuMislim da mi muskarci vise patimo posle raskida sa devojkom(zenom)nego one.Nisu tako emotivne kao mi muskarci.Barem ja tako mislim.A vi?Sta mislite o tome?
pa jeste one pate za kitom a mi cak za 3 rupice![]()
Vi prebolite tako sto nadjete novog frajera,a mi tugu lecimo alkoholommislim da pati vise onaj koji je vise i voleo
patimo samo za dobrom...k hm
Vi prebolite tako sto nadjete novog frajera,a mi tugu lecimo alkoholom
posle nam je jos gore.