AFERE, AFERE...

valjda ce Proleter onda postati poznat i po nekoj igracici a ne samo po licemernom treneru Kovacevicu!!!
(u tome se slazem sa zix7...kakav si bre ti to trener kad ne napravi ni od jednog igraca nista??!!)

Basketman, ako zaista imate malo vremena da posvetite ovom problemu,preporucujem obracanje medijima, pa ako oni smatraju ovo sve vrednim pomene to neka dalje postane njihova stvar, a vi se kao i moji roditelji nastavite baviti vaspitanjem svoje dece, jer slozicemo se pomenuta kosarkasica je jedna inteligentna i relativno odrasla osoba i mogla je znati da to sto se upusta u aferu sa trenerom(bivsim) nije ni malo moralno, pa ja to njeno ponasanje smatram propustom njenih roditelja. Jer svaka od nas je bila u situaciji da bira da li ici "preko trnja do zvezda" ili proci glat uz odredjenu "zrtvu", ona je izabrala ono drugo......

Jos jednom moram da kazem,a to je da bez obzira sto osudjujem ponasanje takvih trenera,da su i devojke cesto u fazonu "sto da ne" ako im se pruzi prilika.I opet kazem,o tome se prica samo ako ta kombinacija ne uspe po igracicu.Ne znam da li se i jedna zalila kad joj prodje kombinacija sa trenerom i recimo pocne dosta da igra.
A sto se tice svega ovoga... Ili treba izaci u javnost sa ovim ili treba prekinuti svaku diskusiju.Realno,ovo sto pisemo na Forumu jako mali broj ljudi cita.A i ako bi se izaslo u javnost sa ovim,Zakon je na strani trenera-jer ako je devojka punoletna,dzabe sve,nema zakonskih posledica.

Medjutim,tako se moze javno izaci sa problemom i eventualno se moze baciti mrlja na trenera,ali i na igracicu. Neke jace posledice,da se nesto ozbiljnije promeni,od toga verovatno nema nista.

Kao što se da primetiti, ima neke vajde i od toga što narod čita.
Ne treba niko da ga zamajava i pravi blesavim.
Priča oko Kovačevića i njemu sličnima če se i ozvaničiti, ne samo od strane roditelja, več i od strane košarkašica koje o njemu VEOMA imaju šta da kažu.

Da li se neko zapitao, da je ta igracica insisitirala na tome? I msilila da ce doci do uspeha preko toga, pa sad nije joj uspelo pa se zali... Posto znam da neke koje su na takav nacin sebe prilicno dobro probile... Al jbg... on bi trebao biti pedagog...

Jeste Zvercino,u pravu si.On ako pedagog to sebi nije smeo da dozvoli,ali isto tako,da je toj devojci uspela namera,mislis da bi seneko zalio?Naravno da ne bi!Svi bi rekli,cuti,dobro je,dobila je sta je htela,pametna devojka...
Ne branim trenera,ali isto tako necu nikako da zalim igracicu.Ona je isto toliko kriva kliko i on.Ja licno mislim da je i ona za svaku osudu-kao i on.

Kao poštovaoci košarke i zaštitnici svoje dece, zgroženi smo onim što se dešava u srpskoj ženskoj košarci. 40-godišnji trener kluba iz prve ženske lige zarad svojih ličnih želja , upropastio je karijeru 19-godišnje devojčice , održavajući sa njom seksualne kontakte, time je upropaštena karijera dobre košarkašice iz jednog renomiranog kluba prve ženske...

...хммм...па да је она имала 17, а он то урадио...мислим да би сасвим оправдано било да га сачекате са мотком испред куће...овако то је само његова велика непрофесионалност која није кажњива законски (е сад...на клубу је да то увиди и да реагује одређеном мером) као и нимало моралан чин те девојке која је хтела да се пробије на лакши начин...:roll: Мислим, шта сад...да је она наставила са кошарком...по истој логици би и остале девојке имале права да моралишу и да се буне што не играју...
У сваком сл...није ми јасно зашто је то разлог престанка бављења кошарком. Ако девојка заиста има таленат...има и других клубова...:roll:

...ali bas me briga sad palim na koledz da radim sa pravim strucnjacima...

...са правим стручњацима који те терају да наскочиш и зауставиш се у месту из пуног трка...:roll:
...знам једну која је полу-инвалид од тих стручњака...:roll:

Svaka cast Ljubo!Ja sam imao tu srecu da posalejm nekoliko igraca na koledz i znas sta mi kazu?Da oni jesu profesionalci,ali to nikako ne znaci i da znaju vise od nasih trenera.Sta vise,neki su mi rekli da su imali mnoooooooooogo bolje trenere ovde u zemlji nego tamo....Tako da se ne zavaravate previse.Naravno,svima bih preporucio da odu,zbog sanse u zivotu,ali da su svi tamo bajni strucnjaci-nisu.Jedan moj priajtelj koji zivi u USA vec 20 godina mi je lepo rekao-imas kao i svuda 20% vrhunskih koledza i vrhunskih trenera.Sto dalje ides,opada kvalitet.To vazi i za Prvu Diviziju,a kamoli za ostale.

Konkretno,trener tog igraca koga sam poslao,samo igra udvajanje od pola...I nista drugo,cak i kad je svima jasno da ce tako izgubiti i sa 40 razlike..To mu je princip i kraj.Trener mora da bude fleksibilan.Ali taj siguno ne spada u onih 20% o kojima sam pricao ;)

Back