OK,slazem se,neke stvari se trebaju preduzeti....Ali sta? Pazite,uvek je bilo tih problema,znam da je i ranije bilo trenera koji su prvo imali poneki sex pa se na kraju i ozenili sa igracicama.
Da nisu formirane,nisu...Cesto ni one po nekoliko godina starije od te generacije.Na zalost,ne znam na kog trenera mislite,pomocnog,glavnog,ali nije ni bitno. Znate,Zakon tu nista ne moze.
Po Zakonu,ona je punoletna i sve sto radi,radi na svoju odgovornost. I onda dodje sto dodje.
Igracice bi trebalo,kao jednom prilikom u klubu u kom sam radio,u slucaju da vide direktnu nameru,da ODMAH,ali ODMAH prijave to nekom iz vrha kluba.I onda da vide reakciju.Ako niko ne reaguje,onda ili mora da cuti ili da javno kaze sta se desava..Iako to automatski moze da znaci izbacivanje iz kluba.
Ja sam u aprilu igrao protiv Proletera,verovatno sam vam i video cerku(ako je igrala),ali verujte mi,ima toga koliko hocete po Prvoj i Drugoj Ligi...Samo je pitanje koliko ko moze da sazna.
Moralnost trenera...Sta da vam kazem,u zenskoj kosarci je to vrlo diskutabilno.Uglavnom rade muskarci-sa mladim devojkama.Covek mora da bude pravi profi,moralan i kosarkaski zaljubljenik pa da igracice posmatra kao takve,a ne kao devojke.A cesto se desava da u zensku kosarku udje onaj ko ne uradi nista u muskoj.