gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
ti samo masno lazes.
ti ovde pljackas drzavu srbiju a ne ja.
kad takvi lopovi kao ti budu u zatvorima tek tad ce nam svanuti.
Ne jedem masnu hranu....

Samo mi objasni kako... nista vise....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti samo masno lazes.
ti ovde pljackas drzavu srbiju a ne ja.
kad takvi lopovi kao ti budu u zatvorima tek tad ce nam svanuti.
Kolko ja znam kvartal obuhvata 4 meseca a ne jedan.![]()
sve zavisi kvartal u NIS-u izgleda obuhvata 3 meseca
i u tom prvom kvartalu NIS je imao gubitke od 11 milijardi dinara a od toga 90% u januaru mesecu.
Rusi su upravu nad NIS-om preuzeli u februaru
kvartal je cetvoromesecni period al u izjavi ovog kravcenka se pominju prva 3 meseca.
Не, квартал је 1/4 године, значи релевантан разломак је 12/4.
Други назив за квартал је "тромесечје," што нас такође упућује ка траженом броју месеци.
Не, квартал је 1/4 године, значи релевантан разломак је 12/4.
Други назив за квартал је "тромесечје," што нас такође упућује ка траженом броју месеци.
tacno....
povratak na temu .
u prva 3 meseca ove godine NIS je ostvario gubitak od 11 milijardi dinara, od toga 90% u januaru mesecu
znaci DS-ovci su ostetili NIS u 2009 i 2008 godini za najmanje 20 milijardi dinara? To mu dodje oko 200 miliona evra?
za takve kao ti nas narod kaze "krivom qurcu i dlake smetaju"
posto nemas sta da kazes o lopovluku DS-a u NIS-u onda skreces temu na nebitne stvari tacnije spamujes i trolujes sopstvenim glupostima.
u 2009 NIS ostvario gubitak od 11 milijardi dinara
u 2008 NIS ostvario gubitak od 8-9 milijardi dinara
ukupan gubitak 20 milijardi dinara a do februara meseca NIS-om su uprvljali kadrovi DS-a.
Moze savet?
Moze...
UMUKNI vise
http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-01-06-2009/pljacka-na-veliko
Evo i početka priče o NIS-u koju je počeo da objavljuje "kurir".
Tu se pominju i druga imena koja su prikrila minus i finansijski izveštaj.
sve u zatvor oterati.
sto tadic se tu malo ne bori protiv korupcije?
najveca korupcija u drzvi je na republickom nivou u NIS-u Telekomu kao i gradu Beogradu.
Al tu Tadic ne sme da dirne. Morao bi da uhapsi samog sebe...
хебаће им руси кеву сада,ревизор је рекао своје,а бандити нека пакују кофере и правац јужна америка,то је идеална средина за нафатиране мафијаше и преваранте
Ništa od toga. Ekipa DSS-a i G17je ugovorila prodaju NIS-a i krila manjak,a zatim je DS i SPS potpisala ugovor a nije proveravala finansijski izveštaj,pa će se završiti tako što će država pokriti taj minus i nadoknaditi ruse,a svim muljatorima,posrednicima koji su učesnici u "aferi"NIS neće ništa faliti.