Del Trotter
Početnik
- Poruka
- 17
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je ranije sajt (možda još postoji) čoveka koji je posredovao pri imigraciji. Mislim da je bila Australija, Novi Zeland i Kanada.
Na njegovom sajtu je bilo izričito naglašeno da ni on ni ostali koji imaju jednaku licencu ne naplaćuju svoje usluge od klijenata!
Bilo je prikazano i njegovo ovlašćenje, čovek je odgovarao na sva pitanja i sve bez naplate!
Čini mi se da je bilo i objašnjenje da se u nekim slučajevima naplata izvrši kasnije odbijanjem od plate imigranta - znači ako klijent dobije papire, ode u tu zemlju i zaposli se. Nisam siguran.
Prema tome, čim neko traži pare unapred, najverovatnije je prevarant!
Agencija o kojoj sam pisao odmah bi izračunala broj bodova i ko god ne ispunjava uslov odmah bi ga odbila - bez naplate.Agencija zaradjuje pare tako sto posreduje izmedju vas i poslodavca, popunjava formulare i isprati proces PR do samog kraja.
Agencija o kojoj sam pisao odmah bi izračunala broj bodova i ko god ne ispunjava uslov odmah bi ga odbila - bez naplate.
Za one koji ispunjavaju uslov postupak bi se nastavio sve dok ne odu u željenu zemlju.
Verujem da je posrednik imao nekakav ugovor sa poslodavcima ili državom da se onda od plate imigranta odbiju i njemu isplate troškovi.
U svakom slučaju, ponavljam, nikakve pare nije naplaćivao unapred!
Ne znam kako je sada i kako se naplaćuju te sadašnje usluge - unapred ili po dobijanju papira.Ne znam za druge zemlje, ali zaq Kanadu ne postoji posrednik koji ne naplacuje svoje usluge od klijenta
Ne znam kako je sada i kako se naplaćuju te sadašnje usluge - unapred ili po dobijanju papira.
Govorim o čoveku sa kojim sam se dopisivao pre više od deset godina i kako se on ponašao. Nažalost, nemam adresu jer sam u međuvremenu, zbog kvara na računaru (tadašnjem) ostao bez podataka.
Bio je ranije sajt (možda još postoji) čoveka koji je posredovao pri imigraciji. Mislim da je bila Australija, Novi Zeland i Kanada.
Na njegovom sajtu je bilo izričito naglašeno da ni on ni ostali koji imaju jednaku licencu ne naplaćuju svoje usluge od klijenata!
Bilo je prikazano i njegovo ovlašćenje, čovek je odgovarao na sva pitanja i sve bez naplate!
Čini mi se da je bilo i objašnjenje da se u nekim slučajevima naplata izvrši kasnije odbijanjem od plate imigranta - znači ako klijent dobije papire, ode u tu zemlju i zaposli se. Nisam siguran.
Prema tome, čim neko traži pare unapred, najverovatnije je prevarant!
U pravu si! Tek sada vidim. Ne znam kako se kod mene, u spisku, pojavila kao nova pa sam odgovorio.osvezio si temu 2 godine staru.