Advokati N1 podneli krivičnu prijavu protiv Gorana Vesića

Колико сам ја разумео Весић је дошао у посед неких мајлова у којима уредник Н1 даје инструкције о извештавању које нису баш професионалне ( нешто као измишљај, лажи, вређај итд...) . Они га туже зато што је дошао до тих порука неовлашћено (као Асанж или Сноуден) а сада Весић их тужи због тога што су се усудили да туже њега узбуњивача.

Dakle kupiti kokice i posmatrati ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hvala

Blizu si. Zapravo su Hitler i SRS bez bedža (tvoja stranka) vršili pritisak na televizije.

Ali problem je, gde ih tužiti, pošto taj isti SNS kontroliše sudstvo.

Tebi je lako, ti možeš da gledaš lažne vesti (RT) jer njih vesić ne dira.

Zar nije bila neka frka sudstva što su ih kao ovi trebali birati, a ne oni međusobno?

Zar se nije valst žalila kako im sudstvo kontrolišu ovi iz vana ?
Zar nisu ovi iz sudstva tada što sami sebe biraju svaku rečenicu započinjali kako su oni časni ( čitaj veze sa čašću nemaju)?

Sada nemaš haha.
Никада нисам ни имао, а функцију коју сам обављао на њихов предлог, је у својим редовима нису имали образованијег, сам обављао доследно, поштено и усклађено са мојим знањем и савешћу …

Никада нисам ни имао, а функцију коју сам обављао на њихов предлог, је у својим редовима нису имали образованијег, сам обављао доследно, поштено и усклађено са мојим знањем и савешћу …
Pa na njihov predlog ... gle cuda ... i Ana Brnabic je na Vucicev predlog dosla na mesto predsednika vlade , nestranacka licnost :hahaha:

Back