Adsense odbio blog

Poruka
73
Pozdrav svima,

kreirao sam blog i Adsense me odbio iz razloga sto ima dosta ne-originalnog sadrzaja. Interesuje me da li smem da Adsense kodove sa drugog sajta koji uredno radi da stavim na ovaj blog koji je odbijen? Da mi ne blokiraju i taj drugi Adsense account?
Unapred hvala,

Sta znam, ne bih na tvom mestu rizikovao da dobijem blok na nalog koji ti je vec odobren. Kao prvi i mozda najveci razlog bih naveo to sto na onom sajtu o kosarci koristis 6 oglasa umesto dozvoljenih 3 po stranici. Dakle, u startu krsis pravilnik Adsense-a.Ako bi neko bio dovoljno zloban da im skrene paznju na to, u veoma kratkom roku bi ti i taj nalog blokirali.

@Georg_Faust

pa dobro predlozi onda neki bolji nacin da se nesto zaradi. Pozdrav

affiliate je sviranje ku.rcu

ili gledaj da uvaljujes neku digitalu preko ioffer ili tome slichni sajtovi
ili da prodahesh neko svoje sra.nje

to jest da kontrolishesh ceo proces i gradis listu svojih musterija
u affilaite biznis shishaju zemlje treceg sveta ukljucujuci srbistan

jedino da zapnes da drzis sve uzde u svoje ruke i saobracaj i kontakte sa musterijama i procesing i robu i dizajn i marketing
jedini nacind a nesto gradis
inace ostalo je sviranje ku.rcu

Ako stavis kod sa drugog sajta desice se to da obicno kad dodje vreme isplati blokiraju nalog (tad vrse kontrolu). Par mojih poznanika je radilo tako i svakom je blokiran racun.

Sad moze da se desi da prodje ali ja sam video na vise primera da ne prolazi...

Tvoj blog ima sadrzaj koji je neko vec objavio i zato Google ne zeli da ga uvrsti u svoj program...

Ma da realno ako imas dupli sadrzaj na Google ces biti lose kotiran to vuce malo poseta a time mala zarada... Za pristojnu zaradu treba barem par hiljada poseta na dan...

Poslednja izmena:
** LET YOUR COMPUTER MAKE YOU $100 IN 72 HOURS **

I hope you're doing well.

How would you like to make $20, $40, and even $60 in the next few hours?

Well, this is your chance!

The OneDollarRiches is a simple, yet powerful little program that will help you make a few extra dollars in a short amount of time. Click below for details...

http://OneDollarRiches.com/1734

If you have questions, just ask.

Your Partner In Success,

John Smith. :zpozdrav:

Back