Adriatiko online shop

Pa koja je to graficka zivo me zanima, skoro vecina Nvidia ima taj izlaz. Dobro u zadnje vreme menjaju ga sa HDMI, ali sigurno da moze i u obicnim radnjama da nadjes, koju si kartu nasao ako nije problem?
Ne, nemam iskustvo kupovine ovakve ili onakve kod pomenute radnje.

Pa koja je to graficka zivo me zanima, skoro vecina Nvidia ima taj izlaz. Dobro u zadnje vreme menjaju ga sa HDMI, ali sigurno da moze i u obicnim radnjama da nadjes, koju si kartu nasao ako nije problem?
kupio sam geforce 8800gt i na njoj od izlaza dva dvi i jedan s-video uz koji sam dobio adapter koji sa jedne strane ima s-video a sa druge s-video i tri komponentna izlaza treci od nji ima oznaku da je i za av, znaci trebalo bi da moze da se koristi kao av izlaz. Medjutim sa njega preko video cinca ne dobijam sliku na tv-u, tv mi je stari crt koji od ulaza ima samo dva skarta ali nije problem pronaci scart sa cincevima pozadi i sa s-vhs-om (s-video-om).
kada sam pokusao da spojim preko s-videa na scart sa s-videom uspelo je ali da bi sve funkcionisalo potrebno mi je 15-16m istog kabla. e sad ja imam vec 15-16m cinc kabla.
teoretski ako bih spojio s-video sa adaptera od nvidie i cinc sve bi radilo. i to sam pokusao ali...
danas sam u kanibalu u piramidi na nbg hteo da kupim taj kablic za 280din medjutim kada sam pokazao svoj adapter prodavcu on mi je rekao da sa s-videa ili kako on zove s-vhs-a na cinc ne sme jer s-vshs ima cetiri pina a cinc se vezuje sa dva odnosno spojeni su i zato bi moglo da dodje do spaljivanja graficke odnosno do kratkog spoja.
sta da radim da li da kupim 15m s-vhs kabla ili on nije u poravu ili postoji neko trece resenje?
jedino trece resenje koje meni pada na pamet je obican kablic koji sam imao na ati-u i on se sastoji iz s-vhs sa jedne starne sa osam pinova i tri cinca sa druge strane video+2audio. u slucaju n-vidie to bi bilo devet pinova na s-hs-u (citaj s-videu) i tri cinca sa druge strane. mislim da postoji i verzija sa cetri cinca ali nisam je video i neznam cemu sluze mozda komponetni plus video izlaz ili ko zna sta.
da li postoji jos neko resenje?
da li znas de bih mogao da nadjem takav kabl?
meni je od svega najcudnije sto av izlaz sa gorepomenutog adaptera od nvidie ne daje sliku na tv iako sam ga uredno privezao video kablom...
ponavljam samo mi je profuncionisalo s-video 9pin to s-video 4 pin preko adaptera pa na scart sa s-videom sa 4 pin sa jedne a scartom sa druge strane i slika je posle sredjivanja flic-a bila odlicna.

Poslednja izmena:

Back