Adrenalinska zavisnost

pop80

Elita
Poruka
15.215
Da li postoji?

Čitam o devojci koja je poginula u Budvi tokom parasejlinga.. ono kad se padobranom zavežeš za gliser.. on piči a ti kao letiš... e sad ima snimak kako se odvezala i sa 50 metara pala u more..

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...-poginula-u-budvi-sumnjamo-na-ova-dva/4dk7dn1

odbacuje se mogućnost samoubistva već se pretpostavlja da je dobila napad straha..
pa kako napad straha ako je imala hrabrost da se upusti u sve to?

sećam se onog Grua isto poginu lik bezveze...

Ima Dan Osman se zvao čovek koji je ikona tih adrenalinskih stvari..poginuo na Bandžiju, pukla mu sajla

pogledajte ovo , šta je radio lik!

po meni je sve to izazivanje sudbine .. ima i drugih stvari u životu koje čine zadovoljstvo a koje nisu opasne po život . npr sex ;)

da li forumaš @Frederick_ može nešto o ovome da nam kaže pošto on vozi motor jbg, po meni i to je jbni rizik.. znam tri momka koja više nisu među živima , poginuli na motorima.. plus brate imaš sina i on će naslediti to od tebe vrv ..

ja sam inače skakao padobranom 2X al ne zato što sam hteo nego zato što sam morao kad sam upisivao Vojnu akademiju pa smo imali Padobransku obuku mesec dana.. ono jbg nikad to ne bih ponovio... šta ima da skačem..

Poslednja izmena:
Da li postoji?

Čitam o devojci koja je poginula u Budvi tokom parasejlinga.. ono kad se padobranom zavežeš za gliser.. on piči a ti kao letiš... e sad ima snimak kako se odvezala i sa 50 metara pala u more..

https://www.blic.rs/vesti/hronika/o...-poginula-u-budvi-sumnjamo-na-ova-dva/4dk7dn1

odbacuje se mogućnost samoubistva već se pretpostavlja da je dobila napad straha..
pa kako napad straha ako je imala hrabrost da se upusti u sve to?

sećam se onog Grua isto poginu lik bezveze...

Ima Dan Osman se zvao čovek koji je ikona tih adrenalinskih stvari..poginuo na Bandžiju, pukla mu sajla

pogledajte ovo , šta je radio lik!

po meni je sve to izazivanje sudbine .. ima i drugih stvari u životu koje čine zadovoljstvo a koje nisu opasne po život . npr sex ;)

da li forumaš @Frederick_ može nešto o ovome da nam kaže pošto on vozi motor jbg, po meni i to je jbni rizik.. znam tri momka koja više nisu među živima , poginuli na motorima.. plus brate imaš sina i on će naslediti to od tebe vrv ..

ja sam inače skakao padobranom 2X al ne zato što sam hteo nego zato što sam morao kad sam upisivao Vojnu akademiju pa smo imali Padobransku obuku mesec dana.. ono jbg nikad to ne bih ponovio... šta ima da skačem..

Nisam adrenalinski zavisnik.

Motor mozes voziti na dva nacina: adrenalinski i endorfinski. U skladu sa time i kupujes motor koji ces da vozis.

Ja vozim Hondu NC, i to je čist endorfinski motor - radi na nižim obrtajima, maks brzina oko 180, i to je to.
Savršen za commuting i do 300km voznje u krug.
E, sad, ima u Srbiji i staru Africu Twin, koja je dobar offroad bike, ali retko i sa njom idem na neke adrenalinske avanture.

Covek mora da se cuva da ne pretera, u svemu sto se radi. Najvaznija je mera.

Da li postoji?

Verovatno da da.
Mislim da nisam adrenalinski zavisnik, ali me npr. jako privlaci skok padobranom, nisam to do sada uradila, mozda probam, ko zna..

Све у животу је изазивање судбине. Имам 40 скокова док сам био млађи али више се не бавим са тијем. Сваки скок и свака радња је ризик.

Људи сјеку комад дрвета, циркулар налети на ексер и одсјече руку.

Back